Thursday, October 22, 2009

hoooooyeay!!!!!!

minggu nip balik lagi coz cifu2 ku sume adew kursus kat sutra.....soooo kteowg dibenarkan pulang...weeehehehehehhehe arinip disniss skula awal gak lam kul 12.40 camtu tapi ady balik arinip pukul 3p.m camtu coz x dew owg nak amik sume owg buzy since my dad msok hospital....huhuhuhuhu tapi arinip eppy sanad x taw la nape.arinip da dpt jadual pekse untok SPM then kna interview,nasib bek 3 owg sekalugus tapi aku yang paling lame diinterview tapi rse nyep xla lame sangat hehehehehe.....so aku jawab jep la apa yang mampu coz owg yang menginterview cam mengantuk jew wahahahhahahaha....pastu pew algi poey melantak la kat kantin then lepak2 ngan t-qah bese lew da jadik trend law boley balik jew ari khamis cam x dew mood jew nak blajar hukhuk.....tapi lovely tc.kaseh masih mengajar papepown mmg best klass dye seonok tak nantok........ble balik dorm jew tros tito coz serabut jep rse nyep bgon lam 2.15 solat zohor jap ciap2 nak balik2..tggu2 punya tggu x sampai2 gak my sis nip then lepak2 ngan mirah lak kat koridor lam duk tggu ayah dye dtg....huhuhuhu tggl lew aku sesowg.pastu my sis dtg angkut beg then balik...poey giant beli barang ckit then layan my sis beli tudung pastu sbg upah nyep dye belanja chicken chop pastu balik...........





bowink sanad menunggu kat allafiacafe nip snap jap...huhuhu



pixa nip bwu balik prep x celi.....sengal jep mukaku

k la fwens adios amigos......c u then btw thnx for readin luv u all.........

muuuuaaaaxxxxxx

5 comments:

chipsmore said...

comel ;)

adyhollowgurlz said...

weeee tq!!!
cik epal tomey jugak!!!

akusygdia said...

nk spm ye dik...
gud luck ya..
hope u'll success wif flying colors..
=p

d 4 dahlia said...

owh spm ka? gud luck!

damaiinx said...

hi..
ady...
moga...maju jaya
good luck...

*same..pun bkursus hu3