Tuesday, November 30, 2010

SAPE TAK SUKA MAKAN

Assalamualaikum:P:P:P

sape tak suka makan?????angkat hidung!!!!!!
jap jap jap nak kira atu,uaa,gaa,pat,maaaa aishhhhhh one two,three,four suddenly 10 hahahaahaa(sila masuk skula tadika balik) kuikuikui

mmg title tak boleh blahhhh kihkih aku mmg suka makan doe.makan la papepown aku belasah je asalkan bukan organ dalaman binatang,batu,kayu & tunggul.segala yang halal sesuka hati je boleh masok dalam tummy comel ye(gedik2 sudaa,cubit laju2)

segmen kembali topik asal
aku paling suka makan masakan mak aku papepown sentuhan air tangan mak aku sodappp je aku rasa doe tak pown kalau mak aku masak lauk yang aku tak makan feveret aku biasanya kicap pastu penyek lada kasi hotttttttttttttttttt perghhh memang best!!!!!nampak tak nampak tak nampak tak aku tak cerewet hehehehe sesape nak jemput aku makan nasi ngan kicap suda memadai bertuah nya jadikan menantu(okepppp prasaan lebih) hauhauhau tuu mak mentua tak tengok lagi aku makan haaaaa trosss pengsan sebab kena beli beras berkapit-kapit kahkahkahkah okep tipu aku makan ciput sebab tengah berdiet!!sebab apa aku DIET?????


sebab



sebabbbbbb



arggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhh

sebab



.......................inilah........................




tahu x kenapa???bukan nak promo mencari jodoh tapi nak show off pipi tombammmm bam bam
sebab tu dengan berbesar hati aku berdiet dengan berpuasa dan mengawal pemakanan seimbang.sekarang atau lebih tepat bermula hati ini aku berbuka dengan buah-buahan dan makan makanan yang lite je dan tidak berminyak.awwwwwwwww bagus kan??kan??kan??harap-harap berterusan lahhh semangat ku ini mahu menepis segala tomahan sistaku yang selalu je kritik "adik u soo chubby","adik asal pejal sgt lengan ko","adik better ko kurangkan tido" pasti adik bla bla bla bla malas suda nak layan kuikuikuikui

tgk sudaa terpesong niat asal ku nak preview pasal makan.
korang pena tak rasa cam hampesssssssssss menyesal sangat bila korang pergi makan kan pastu makanan kat restoren tu cam hape ntah phhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuii pena kan kan kan angguk cepat!!!!!aku memang sakit hati tawwww kalau makan kat tempat hampesss camni sebab rasa macam bakar duit doe sayang duit melayang2.

tapi kalau duit aku melayang2 sampai kopak sebab makan kat mana2 pown warung ke restoren kew sodappppppppppppppppppppppppp!!!haaa tang tuuu tape aku tak kisah doe nak pegi makan hari2 pown tape hikssssssss

last but not list
kalau korang makan kat luar hati2 ye sebab sekarang susah nak cari yang betol2 bersih almaklum la kan law bahagian dapur bersepah-sepah konfemmento tempat camtu paling disukai oleh cik siti a.k.a tikus kannn tanpa disedari makanan yang tak bertutup tu dikencing oleh cik siti tak pasal-pasal plak ko mati katak kannnn.korang mesti hati2 tawww pesanan budak comel ni huahuahuahauahaua!!!!


sekian dulu laaaa suda malas nak menaip huisssssssss:):):):)

end for now!!!
muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


Monday, November 29, 2010

SAYA POWN TERGELAK KERANA KAGUM

Assalamualaikum:P:P:P

teheeeeeee senyum senyum senyum senyum~~~
senyumlah senyumlah wahai cik mek moleh teheeeeeeeeee sekali amik ko ptot la tak mau senyum gupenye takde pagar kuikuikui tapi kan kita mesti selalu senyum bersedekah:D:D:D:D
("baik hati x saya???" ade je kannn nak kne tumbuk fast-fast ni haaaa)
teheeeee~~~


Arini kannn nak review pasal blog yang selalu aku kunjungi yang boleh membuat mood aku berubah dari sedih kepada sangat happy sampai aku gelak tak hengat dunia!!so the first blog i want to review ialah blog CIK EPAL!!!!!

walaupun blog aku tak setanding blog cik epal yang comel itu(ni bukan bodek,tapi dari ketulusan hati tawwww) even cik epal pandang blog aku sebelah mata sipi2 jew aku tetap tidak berpaling tadah dan terus- menerus follow up dia punya blogggg teheeeeeeeeee:):):):)

kenalkannnn cik epal!!!!!

_
------
---------------
----------------------------
---------------------------------------

sape tak kenal blog CIK EPAL kiut-miut ni???angkat kaki capat cepat cepat!!!!!

meh meh mehhh nak kenal kannnnn walaupown cik epal ni memang famous amos da pown tawwwww

_
-------
-----------------
---------------------------------
---------------------------------------------------

sabar sabar sabar
-
----
-------------------
-------------------------------
-----------------------------------------
-----------------------------------------------------

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~


http://cikepal06.blogspot.com/




haaaaa tu dia behloggg yang aku adore sesangat!!!
mmg setiap kali aku bukak blog konfem2 aku blogwalking blog2 feveret antaranya blog cik epal ni laaaaaa,mmg best sangat blogg dia sempoi-sempoi bahasa,selamba badak je cara penulisan dia doe!!Mmg best sampai bila da tercongok kat blog cik epal ni boleh feel-feel plak bila bace doe awwww betapa kuatnya penangan blog cik epal!!!!



kekadang kan bila aku bace behloggg cik epal ni tetiba dapat inspirasi untuk rajinkan diri nak berblog.aku mmg tabik springgggggggggggggggg sampai gegar rrr hujung jari cara cik epal olah blog dia penulisan dia semua sungguh kreatip tawwww kekadang cam wartawan plak dye selongkar sessuatu isu tu.Mmg best gilerrrrrrrrr bagi aku la pown selain tu ada jugak unsur-unsur rumours sampai tercuit-cuit hati jantung limpa semua nak gelak doe.

Kazen aku pown blog cik epal ni best tawwwwww,selamat berkunjung ke blog cik epal comel ni!!!
Dia memang bestttttt & hebatttttttttttt dalam penulisannya!!!!
ske ske ske ske cik epal ooopppssss ske sgttttt cik epal punya blog!!!!
teheeeeeeeeeeeee
:P:P:P:P:P


end for now~~~~~~

jeling-menjeling ku memandang

Assalamualikum:P:P:P:P

camat pagi sumeeee:):):).....aisshhhhhhh ghajin bebenau plak aku hupdate blog almaklum la adrenalin semakin memuncak!!!!ciscisciscis padahal mata mmg x ley lelap pastu teringat peristiwa 13 september okep aku tipu~~~bley la hangpa cubit2 manja pipi hangpa sendiri kuikuikui

tgk tgk tgk tgk!!!!aku ni law da melalut meleret-leret padahal x de point langsung nak "cakapcerita":):):)
mood:jiwang
"jeling-menjeling ku memandang" okep stop sampai sini mood aku pown berubah nak jadi monster warna pink-pink gtuuuuuuuu tawwww(comel x,comel x,comel x) sebab kesakitanhatiku terpaksa memendam rasa untuk menjaga budi bahasaku walau dimana jua ku berada almaklum la aku kan support program "budi bahasa budaya kita".....
back to the story yang nak buat aku tetibe berubah menjadi monster pink tuuuu disebabkan oleh KECUAIAN,KESOMBONGAN,KEBODOHAN cukuplah aku mention 3K ni jew.

Disebabkan 3K ni lelaki atau pompuan yang memandu akan menjeling cam nak terkeluar bijik mata tawwwwwwww berdasarkan pengalaman aku yang setahun jagung memandu dengan sticker berhuruf "P" besauuu gedabak telah ku tempek kat kiri depan belakang cermin kereta aku mereka memandangku sebelah mata ciscisciscis ada aku heran yang penting aku ikut peraturan jalan raya ni contoh KECUAIAN nya adalah leka berSMS atau on the phone kat trafic lite pastu owg belakang pown hape lagi maki hamun semua nak kuar sumpah seranah nya kan kan kannnnn betol tak???apabila da boleh pintas atau potong orang yang cuai itu mula la pandang-pandang jeling-jeling kalau full dalam kereta tu semua nak pandang2 dan jeling-jeling sakit hati tawwwwww~~~

KESOMBONGAN plak walawehhhhhh dye buat plak jalan mak bapak datuk nenek diaorang punya kannnnnnnnnnnnnnnn contohnya kalau kat T junction tuhhh apasalahnya ko beri laluan dekat orang nak kuar persimpangan tuu. ni tak daaaa tengo orang nak kuar ko duk leka dalam kereta tetiba ngan pantas ko tersedar ko pergi jugak duk himpit kereta yang nak kuar persimpangan tuhhhh.Lepas tu terpaksa la orang yang nak kuar persimpangan tu brek secara mengejut dan ko buat2 muka marah sambil jeling2.cuba habaq mai kat cheq pasai apa tak kasi laluan????laluan tu mak bapak hang punya ka???haaaaaaaaa yang ni mmg buat aku selalu hottest!!!tapikan x de la plak aku nak jeling mata~~~

KEBODOHAN plak minta maaf kepada sesapa yang terasa.cuba korang pkir kan korang tengah cari parking tetiba ada laaa satu parking tuuu kann korang pown masuk tetiba datang plak kereta lain arah berlawanan ngan ko memang dye pown nak parking tapi dia tak bagi pape pown like signal nak masuk ke hape soooo it's fair la kannn ko yang patuhi undang2 dapat parking tuuu maksud aku patuhi undang2 dengan menggunakan signal sebagai isyarat supaya orang mengerti kan kan kannnnnnnnnnnnnnnnnn soooo orang yg stupidasss tadi tak perlu nak jeling2 garang okehhh!!!!!stoppp it!!!berfikir sebelum bertindak!!!


secara konklusinya,aku mengalami 3K diatas
walawehhhhhh tapikan aku tak pernah plak nak jeling2 pandang2 orang cam monster yang lapar tak makan berabad lamanya.cara aku ble orang daa jeling2 atau pandang marah,pelik dan ntahhh pape aku akan terSENYUM kambing sahaja kuikuikui,sebab jelingan korang tak terkesan langsung dalam hatiku,sebesar zarah pown tidak okehhhhh!!!!awwwwwww itu bukan emosional tapi penegasan hehehehehe."BIASA LA BRO,AKU CHILL JE"hahahahaha cam mustahil je aku gengstahhh camgini hadooooooooooooooi~~~~

caucincau dahulu nanti terpesong plak ni asal nak bagi peringatan ni haaa~~~
Lottttzaaa of love~~~~


Sunday, November 28, 2010

MULA GATAL NAK MERABA-RABA

Assalamualaikum:P:P:P:P

hai,helo,oit,hui sumua:D:D:D
Aishhhhh terlebih excited la plak kecoh je nak greet org ayoyoyoyoy!!!!heeeeeee
Saje je kannnnnnn nak beramah mesra bukan sonang cik dira ni haaa nak beramah-mesra tapi dira tak sombong tawwww~~~~

Okep kerana terpanggil oleh behlogg kesayangan untuk menghudate ni haaaa makanya tercongok laaa saya didepan lappy sambil nganga nak tulis title ape yaaa untuk entri kali haaa,duk pkiaq pkiaq okep frankly speaking akhirnya terpancul laaa tiltle ni haaaa
"MULA GATAL NAK MERABA-RABA"
ooooooopppsssssssssssssssssssssssssssssssssssss
cam lucah je kannnnnnnnnnnnnnnnnn tapi ni bukan nye nak citer pasal kelucahan tetapi nak story the mory pasal kegatalan awwwwwwwwww~~~~sebenarnya bila kte rasa gatal-gatal tu mula nak raba-raba kan tempat gatal tu pastu garu-garu tak hengat dunia amik ko sampai kekadang luka lencun???apekah bahasaku ni tukar balik sampai luka-luka~~~~
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hehehehehehe ntahhh ape bebelit sangat nak citer pown tataw.
let's make it simple!!!
camgini dira ni mmg alahhh giler kot ngan HUDANG korang taww tak ape itu hudang bukan hidung taw hudang tuhhh UDANG laaaa hikhiksssss sebab kalau dira makan hudang selain yang omak dira masak konfen wajibun automatically naik merah-merah kat badan pastu kan gatal-gatal ishhhhhhh mmg miang mereyam arr gatalnya tapi kan tapi kan tapi kan "ape banyak tapi daaaaaa" tapi law udang yang mak dira wat boleh je makan tanpa ragu-ragu,was-was atau gerun untuk makan tawwwwww sebabnya...........meh meh meh duk rapat nak gtaw~~~
"MAK DIRA CAKAP MSE BERSIH HUDANG TU BUANG LINE HITAN KAT BELAKANG BADAN HUDANG TU PASTU RENDAM DALAM CUKA"
hikhikhik omak den sudah berkongsi petua tuuuu dia ubat nya supaya
makan tanpa rasa kegatalan dan kemiangan.
haaaaaaa pesanan penaja selamat mencuba petua tuuu bagi orang yang alah cam dira apabila nak makan hudang!!!!


end for now,lotzzzzzza of love ummahhhhhhhh~~~


Saturday, November 27, 2010

TERUJA

Assalamualaikum:P:P:P

daa tak de sedey2 arinip hepy2 jew sebabkan lagi sedey lagi lemah sampai rase cam kering jew air mata ni haaa.Arinip sebab terlalu teruja nak hang out dengan kekasih lama oooopppsss bukan bukan okep tipu je dengan sahabat baik saya laa iaitu aishah dahli lebih kurang 5 tahun tak jumpa pergghhhh rindu sangat!!!!!

pepagi lagi da bangun cuaca arini cam kurang baik awal-awal pagi da hujan tapi hatiku berdoa supaya tidak lebat hujan nya tapi hatiku nekad jugak nak jumpa sebab sudah 1 mggu duk plan nak kuar akhirnya alhamdulillah.kawanku makin cantik sangat sekarang heheeeeeeeee!!!

kuar teman aishah beli tiket sume dan shopping shawl bagai,makan2 semua overall i have a great great time with her!!!!ooouuuuccccccchhhhhhh skipping oopppsss speaking plak aishhhh terlalu excaited la katakan kuikuikui~~

hopefully we can speed more time next time babehhh,miss u alot!!!!super duper happy:D:D

thnxx for readin guys!!!muahhhhhhhh

Friday, November 26, 2010

PENEMANKU


Assalamualaikum

ape khabar kawan-kawan tersayang????
dira doakan anda2 sekalian sihat hendaknya aminnnnnnnnn~~~

entri kali ini mungkin banyak pixa dari kebiasaan
mungkin juga entri ini lebih elok diklasifikasikan
"biar pixa berbicara segalanya"



disaat ku kesedihan,kegembiraan,kedukaan insan inilah sentiasa menghulurkan tangan ringankan beban yang aku alami~~~~
selain incik kesayangan tempat aku meluahkan sesuatu dan mak aku inilah tempat aku mengadu apa-apa~~~~
inilah mak terbaik dan paling best!!!
aku sayang mak tak terhingga!!!muahh muahhh



aku juga memiliki insan ini yang kekadang menasihatiku tentang kehidupan adakalanya hatiku terguris dengannya tetapi sayangku kepadanya tidak pernak dan tidak akan berubah walau sebesar zarah kerana air yang dicincang tidak akan putus~~



ini terchentaku disaat aku berduka dia datang membuat ku tersenyum dan lupa segalanya seketika hatiku tersentuh dengan kelincahannya,kepetahannya~~~
~nurin illyana~



dialah segalanya~~~
marahnya kerana sayang
perintahnya juga kerana sayang
perhatiaannya kerana sayang
setiap hari aku memohon kepada makku berdoa untukku kerana berkatnya doanya
setiap kali itulah aku berdoa untuk orang-orang yang aku sayang~~~~



dia terlalu lembut denganku walaupon kekadang aku meninggikan suara tanpa sedar~~~



hero-hero a.k.a hanis shah mizan,abu shafirul idham,hanis safwan & abu shameer irfan
hadir nya kamu berempat sangat meriahkan hatiku walaupown berempat kamu semua ibarat 10 orang kanak2 lelaki bila bersatu~~~~

sesungguhnya aku amat bersyukur kerana ada teman,sahabat,kawan dalam hidupku!!
dan aku berjanji dalam hatiku ukhwah yang terjalinan tidak akan ku lupus sepantas kilat ikatan yang terjalin sampai akhir hayat & aku juga percaya dengan setiap pertemuan akan diakhiri dengan perpisahan tapi aku berdoa agar perpisahan yang berlaku biarlah kerana ajal dan maut yang memisahkan~~~~~

:(:(:(



dunno what to do

bismillah
assalamualaikum
i got nothing to do today after got sms from incik MHN said he at the hospital!!!i'm really suprised ooohhhhh once again the tears came out.Worry+sad+scare all in one~~~~~again and again i kept crying dunno why.when he said that he was suspected have dengue once again i cried!!!
non-stop i kept pray for him:(:(:(

this evening he said that he was negative dengue~~~~
no words came out just"ALHAMDULILLAH" feel sooo relieved!!!!
he just got high fever and warded!!!!!
dear hope well soon A.S.A.P!!!!!
ILYSM!!!!
IMYSM!!!


Thursday, November 25, 2010

i'm worried about u!!!!
sobsobsobsob
hope u well soon!!
sobsobsososbsob
:(:(:(:(

Wednesday, November 24, 2010

KEGEMBIRAANKU & KESEDIHANKU


ASSALAMUALAIKUM:p:p:p


First of all,let me introduce the blog owner yang punya eyebag mmg x ley blahhh kuikui!!!

Phuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiii udah kenal doe muka engkau wooook aduuuusssss hahahahaah tapi tape la kannn I nak nak nak nak jgk tempek pic I sajeeee je kannnnn!!!!

Awwwwwwwwwwwwwww malu larhhhhh kne tutup ngan tudong saji ni haaaaJJJ

Merahhhh sudahhhh pipi makkkkkkkkksss nok!!!

Udah2 lewww karut-mengarut tuhhhhhh mmg sampai esk,lusa ,tulat,x abissss kannnnnnn…

So straight to the point!!!

~KEGEMBIRAANKU~

Asal nmpak comot-momot je aku ni????kenapakah??jommmmm bisik2

Sebenarnya aku kejot lewat nak ngedate kuang2 so capai je mne2 nampak dimata tgk larhhh ngan tudung ntahhhh pape je aku pilih x mix n match langsung plus kemalasan ku nak gosok tudung bawal soooo capai je larhhh kannnnnnnnnnnnnn tengok tengok tengok lagi sekali adooooooooooi teserlahhhhh pipi tombammmmmmmmmmm bam bam bam tuuuuuuuuuuuu!!!!!(agak stress di situuu)sampai ragu nak kuar uma tadi tapi kan belasah jew sebab da lambat hahahaha nak jumpa air mata oooppssss salah mata air hahaahhaah~~~

Jeng..

Jenggggg…

Jenggggggggggggggggggggggg

jengggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg


----

----------------------------

-----------------------------------------

------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------
incik kesayangan~~~~



SENYUMAN MENAWAN HATI TERTAWAN!!!“Nampak nya saudara disini tersenyum lebar menyokong kata-kataku”perggghhhhh cam nak bersyarahan plak aissseehhhh hamboi hamboi mmg lebar senyuman ni kuikuikui yg heran nyep ape motif tangan incik kesayangan ni????konfuse sebentar bersama beuno!!!hahahaha actually nak wat peace tp x menjadi soooo terhasil larhhhh pixa seperti diatas kihkihkih janji tuan punya badan clear kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!


Oleh kerana sudah sepurnama tidak ketemu,kekanda dan adinda mood bercampur baur larhhh kannnnnnn kejap2 golak2,kejap2 sedey2,kejap2 hepy2 sonang crite all in 1!!!

1 now 1 forever till die!!!

Habissss hancusssss iklan 1 now 1 nescafe hahhaahhahaJJJ

~KESEDIHANKU~

Part nih paling paling paling meruntun jiwa dan perasaan aku!!!

Camne x sedey kannn setiap langkah dye pergi tinggalkanku :(:(:(

Tetapi aku pujuk rayu hatiku supaya tidak bersedih sebab dye tinggalkanku kerana sesuatu yang wajib dilakukan untuk urusan hidup sehariannya dan setiap kali itulah aku tabahkan hatikuLLL.aku jadi kuat semangat dan tabah sangat untuk lalui semua ini,alhamdulillah!!!

Serasa tak perlu untuk meluah terlalu banyak biarlahhh hati berbicara segala nya walaupown hatiku menangis:(:(:(




Sepanjang jalan menitis manik2 cinta ke pipiku

Aku kembali senyum dalam sendu!!!!!

Kehidupan mengajar aku kesabaran,ketabahan dan kecekalan::):):)

sungguh agung YA ALLAH perasaan kecintaan dalam hati umatMU

Alhamdulillah!!!

End for now!!!

Tuesday, November 23, 2010

BUBBLING IN MY HEART




I felt in the air for the 1 and a half days!!!
And its end with crying......i'm not tooo childish but i can hold the tears came out
sometimes i'm hurt!!!!
however,whatever,whenever i'm trying to be more more more patient!!!
:(:(:(:(:(:(

Monday, November 22, 2010

TAKSABARUNTUKMENANTIKANHARIESOK!!!
UNTUKNANGISMANJATAKMAULEPASKANNYA!!!


P/S:iloveu,imissu,ineedu!!

Sunday, November 21, 2010

ASSALAMUALAIKUM:p:p:p

KERAJINANKU BERMULA.....................cewaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh!!!!cam citer upin & ipin je kan pengembaraan bermula!!!seronok kot mmg dira suka ipin & ipin ni haaaaa kuikuikui:):):).ye la kann lama je dira sepi almaklum laaa balik kampung ade broadband tapi cm x berguna langsung menyakitkan hati je...sabau je larhhhhh!!!


pic tuan behlogggg harusssssssssssssssssssssss!!!wajibun....:P:P:P
arini pertama raya haji kannnnnn cm x raya yawwwwww sebab femly x de yang wat korban
so mase terluang snap snap snap sana sini sampai full memory kuikui
bagun tdo ptg je tros terpkir nak balik kampung!!!!
perggghhhh excited kemas baju laaaa trosssssssssssssssssssssssssss
balik kampung ohhh oooo balik kampung!!!!!


muka excited nak balik kampung!!!makkkk suke noksssssssss:P:P:P
pas 2 1/2 jam drive akhir nyep sampai laaaaaa kampung terchenta!!!
sesampai je trosss ke dapur lapauuuuuuu noksssss kebuluq huhu sepanjang jalan kedai makan tutup je da orang ngah raya kannnnnnnnnnnnnnnn......


perggghhhhhhhhhh lagi lagi lagi tombammmmmmmmmmmmmm
biarkan ajaaaa dye pown nak membesar dengan gumbira cam tuan dye kahkahkahkah

2nd,3rd,4th daysssssssssss
shoppingggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg!!!!!!sampai kering lam poket nokkkkkssssssssss.dira x de la shoppin sakan dira beli makanan je kuikui jalan ckit da megah kot mana x mengah panas gilosssssssss kannnn mmg la.
sampai pancit kot tayar doe kereta berjalan nye kita kannnnnnnnnn ish2 hauhauhauhau
mmg x ley blahhhhhhhhh barang paling dira adore sesgt blehhh beli rm8-rm10 jew awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww syokkkkkkkkk gtuuuuu!!!
tapi masih berduka lara ckit kerana kemeja putih idaman belum menjadi milikku!!
jaga kauuuuu akan ku cari kau sampai dapat!!!!hahahahahaha

auuuuucccccccccccccchhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm.....aissshhhhh sokseksoksek jauhjauhjauh la wahai incik selsemasa yang ensem mengancam!!!!kihkihkih fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

end for now!!!muuahhhh




mood untuk bermain game melebihi mood untuk mengupdate blog heheeeeeeeee.so postpone je larhh:):):)


let's gooooooooooooo playing FRENZY FISH!!!!hauhauhauahauahua

Tuesday, November 16, 2010

Assalamualaikum

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
kepada kawan-kawan sekalian:):):):)

Ape menu korunk untuk esok???Da masak kew atau masih terbongkang depan tv ternganga mengadap laptop tuwhhhhhh???????hehehehehehe.......menu kat uma dira esok ialah nasi himpit,kuah kacang dan rendang whoooaaahhh cam nak raya aidilfitri la plak kannnnnnnnnn hauhauhauhau


tuannn punyaaa blogg yg tombammm harussssssssss!!!!kuikuikui

masak pown suda meng-test2 makanan pown sudaaaaaa.baju je blum digosok lagi nmpk nyep attire esok ala2 arabic sesudahnya nampak nye rembat je larhhhh jubah ngan shawl dalam wardrobe je kuikuikui.

sume ideaku cam kering je nak berbehloggggg jadi nye baiklahhhh cik dira berhenti sampai disini sahaja nanti x pasal-pasal plak melalut empatpulohempat jam kat sini hauhauhauhauhau

see u lovely frenssssssssssss!!!!


Sunday, November 14, 2010

hari-hariku bersama lover

Assalamualaikum:P:P:P

hai!!hai!!hai!!!korunk sihat-sihat je kan arini????
alhamdulillah dira sihat pipi pown semakin tomban nihhh aishhhhhh!!!!nak buek cmno kan kan kan kan........hauhauhauhauhau.

hari2 yang berlalu terlalu bermakna untuk dira tawwww almaklum la setiap hari bersama lover terchenta!!!jgn jeles tawwww....kihkihkih setiap hari kalau x bersama mesti rse cm sedey dan sayu je.setiap hari bangun je tido mesti tercari my lover terchenta kalau x pegang x sentuh my lover nip mesti x sonang duduk den kuikuikui.......

u olls nak kenal x ngan my lover terchenta?????
-
---
-----------
-----------------
-----------------------
------------------------------
-------------------------------
----------------------------------------
-------------------------------------------
------------------------------------------------
------------------------------------------------------
jeng-jeng!!!!
-
_____________
-------------------------
-----------------------------
------------------------------------
---------------------------------------------
--------------------------------------------------
here's come my lover!!!!!
love u sooo much!!!!
-------
----------------------
-----------------------------
---------------------------------------
-----------------------------------------------



here i'am!!!!dira's lover......

okep i memang suka sangat sangat sangat ngan rocky biscuit nip tawwwwwwwwwww
ari2 makan benda nip pown tape kuikuikuikui i prefer rocky strawberry and chocolate most!!!nyum nyummmy!!!korunk try laaaa hehehhehehe syokkkkkkkkk asikkkkkkkkkkkkk je makan rocky nip tawww!!!

end for now papai!!!muah muah muah!!


Friday, November 12, 2010

lovely day wif my mum n sistas!!!!

Assalamualaikum:P:P:P:P

salam jumaat sume!!!ari jumaat adalah hari yg paling best tawwwww tertunggu x sabar nak tunggu jumaat datang lagi kuikuikui!!

hari jumaat kteowg gather sama2 kuar jenjalan makan2 hehehehe bley dikatan hari pompuan sahaja!!!!mmg selalu begini hauhauhauhau para bapa sekalian kat uma jaga anak tapi x de tiap mggu cmni hehehehe ade jew hujung minggu bersama somiii terchenta kepada yg suda ber somii laaaa hikhikhik

arinip kuar sama2 beli barang pastu pergi ronda amik angin pas puas sume pegi larhhhh mengisi perottttt:P:P:Pacara wajib tuuuuu


bonda tersayang!!!!sye sayang mak sye sgt3!!!!muah muah muah!!!


sistaku akak citta ko jgn lakukan crimanal mentang2 adik tak bagi ko makan hahahahahhaha


sistaku aka mak ani hahahaha interframe plak kahkahkahkah selalu je nak amik pixa rapat2 cmtu tawwww larhhh cumillll kahkahkahkah okep "nak kne pan panas kot nip selalu je nak meninggi diri" hahahahaahhaah


setelahhhhhhh penat berjalan dan mengisi perooot x hengat dunia mulaaa la terbayang katil yg empuk dan gebu kahkahkahkahkahkah aiipppssss tapi x baik tuk kesihatan tambah membooolat la pipiku nmpak nye!!!!!!

jom diet!!!diet jom!!!jom diet!!!!diet jommm!!!

end for now!!!:P:P:P:P

ble hati membebel

Assalamaulaikum:P:P:P

Memandangkan cuaca suam-suam kuku jew rajin plak dira nak update blog terchenta nihhh eh eh eh eh jap jap jap!!!!kuku tu suam kew???ntahhh tataw cmne nak rse kahkahkahkah~~~~

Korunk pena x???pegi mne2 tetibe kan kan kan orang tegur u all cmni “ehhh cm pena tengok awak ni,tapi ntah laaa cm da lupa la” hahaha kalau korunk nak taw ni la kerja mamat-mamat yang x dew kerja ayat2 menggayat lahh konon tueeeewwwwwwwww porahhhhhh okep okep heheh x perlu larhhh terlalu emosiJJJ.kekadang kan bese larhh pompuan nip terlalu emosi kan kan kan sampai benda sekecil zarah pownnn ley terasa tawwwww betapa sensitip yep hati pompuan wahai incik laki-laki.

Yang x best nyep kan kan kan kan cuba bayangkan mse korang kaple ble boypren ckp kasar ckit mula la tersentuhhh mulaaa drama kan kan kan pujuk memujuk tangg tuuueee mmg best!!!!abis kuar segala manisan manisan ibarat gula melaka+madu+gula hahaahaha tapi yang dira nak review nyep ble da kawen cik somiii tuuu ble cik isteri tanya “abggg.nak mkn ape arinip????”bolehhhh plak cik somiii tu jawab “alahhhhh masak je larhhh pape pown” ble si isteri masak mula nak komen sana komen sini mase bercintan-cintun ble ajak makan kat uma untuk special dinner si bakal isteri masak letak garam seguni pown rse manis cam madu kan kan kan ishhh3 tapikan tak sume orang laki cmtu tawwww ade je yg penyayang sesgt sanggup nolong isteri kat dapur walaupown sekadar melihat dan teman bercakap kuikuikui

Mse bercintan-cintun kemain nak ckp love u miss u tapi ble da kawennnn hampehhhlesss haram jadah nak sebut cam adoooo emas jew lam mulut tapi kan kan kan kan x sume laki-laki cmtuuu kalau cik somii tu prihatin dye takkan lupa untuk ucap sume itu walaupown sekali jew dalam satu hari tawww….ye larhhh pown “I LOVE U” sekadar perkataan kan kan kan tapi kan kan hubungan makin erat ngan semulajadi tawwww rse sayang pown tambah2 semakin hari semakin sayang cam lam iklan fair&lovely tuwwww hehehehehhehe.tapi kan aisshhh bape kali nak tapi pown tataw larhhhh kuikui ucapan I love u nip bukan untuk somiii,boypren je tawwww cuba korunk bangun dari tdoo kan ngan gigi x gosok tu bau masyam2 tgk mak korunk pastu ckp “makkkkkkk,I lebiu u”manjeeeee gtuuueeeeewwwwww walaupown omak pelik tapi sekurang-kurangnya dye gembira tawwww teserlahhh senyuman omak tawww cuba korang try test bangun je tido nmpk mak kew pak kew ckp la "I love u" dira selalu tawwww ble tgk makkk tersenyum hati tersangat larhhh gembira tawwwwww heaven sgt!!!!!kihkih

end for now:P:P:P