Sunday, September 5, 2010

.....hurt.....

Assalamualaikum u ollJJ……

Saat dan ketika ini mak-mak,kakak-kakak,adek-adek sibuk nga wat kuih raya kan kan kan kan????heheheheeh semangat yerp puasa penuh x???ngeee~~~~

Bila dok menung sesenorang tu kana de jew idea nak luahkan kat blog tersayang nip tapi bila da hadap mula laaa blurrr jew tataw nak mula camne nak tulis ape ye laa pown tkot plak benda yang nak disampaikan x sampai pada pembaca huhuhu almaklum la bila blogwalking bkn nye rajin nak bace entri panjang lebar kan???law bley disinopsis kan nak pendek lagi story tuuuu hihihihi tapi ble terlalu pedek x dew feel plak nak membaca nye kan kan kan kan….perggghh terlalu banyak persoalan bermain difikiran membandangkan emosi kurang stabil nip adoooooooi….

Cerita LUKA…………..

Huhuhuhu semalamkan sekali lagi aku terluka aku pown yg buat walaupown luka tu kecik jew tapikan sakit sangat sangat sangat sangat….alkisah nye ble kte rse x sihat kan kan kan diri ini mula nak dimanjakan ehhehehe sje jew pown nak mengada2 hehehehe memandang sis sye ade sje la pown nak dye pown itu dan ini tapi permintaan x dilaayn sobsobsobsobsob seedy sangat sangat sangat kot,terus membisu n menguncikan diri ha hahahhahahahahaha sje nak kne lempang ble buat2 majok konon……bertambah tambah tambah seedy ble sume wat x layan jew aiiisssssshhhhhhhhh terguris jew rse hekhekhekhek tapi pendam kan jew sebab keciwa taha gaban sume nak buat sendiri huhuhuhuhu sebab degil n majok punya pasal terhiris plak jari aissshhhhh lagi laaa beremosi kot sampai sume bende x jadi kot nak wat pastu tinggalkan sume kali betol2 kot majok teresak2 lam bilik hahahahahhahahahaha perggghhh kantoiJJJnasib baik ibu tersayang memujuk perggghhhh ibuku mmg hebat memujuk!!!!!!!hati yg lukaaa terus terubat=)=)sye SAYANG mak!!!!muah muah muah……..hahahahahha sis sye ckp nak baik sayang adik ini law x da kne penyek2 hahahahahahaah

Ble kite terluka ngan seseowg kan kan kan cam nak lupa sume nyep tapi difikiran balik mungkin ade alas an tersendiri kte buat sesorang itu terluka sbnrnye………….

X sume owg phm kte dan x sume kte phm owg yang kte sayang kan kan kan kan…….

Persoalan tinggal persoalan jawapan pergi sepi tanpa angin~~~~~

Love u readerssss!!!!!

2 comments:

myzaAli said...

aloloh..ank manje ni..sabar tau...awk dah besar dah..hehe...lps ni sakit ngadu kat mak je tau :)

adyhollowgurlz said...

heheheheheheh maluuuuuuuu daaa.......
nak ngadu kat sis myza larhhhh