Sunday, October 30, 2011

contest daniel adie:SISPA!

Assalamualaikum

psssst pssst pssst korang tawu tak?
haaa ape tak tahu haa moh nak bagitahu
abang hensem daniel adie wat contest nyahhhh,moh la kte join!
hikhikhik,aku nihhh first time nak join contest excited wooooh!

ni la contest nye
SISPA!


ensem kan penganjur nye,menawan doe!



'terkadang senyum palsu terukir apabila mood happy disentap dan diratah oleh kata-kata nista dan mulut berbisa manusia maka senyum palsu terukir tanpa paksaan kerana hati selalu memujuk,ukirlah senyuman walaupun senyuman itu palsu kerana ia akan menggembirakan dan menyenangi semua orang.Senyuman mampu mengubah hari-hari seseorang daripada suram kepada terang-benderang kerana senyuman yang dilemparkan menggambarkan keadaan seseorang itu"


huihuihui mengarang plak mak nokkkksss

dengan ini saya dengan suka dan cintanya mahu tagged
aqish basir
dan
sista fa

heeeee enjoys!

2 comments:

DanieL AdiE said...

Dear Dira Aziz..

Thanx so much for joining my Contest..

Appreciate it..

All the best!

dira aziz said...

heeee tq abg daniel adie!!