Tuesday, November 8, 2011

BIBIR HOT&SPICY

Assalamualaikum!

versi update laju-laju heeee~~~

korang penah takrase bibir korang cam x best je contohnya kering,menggelupas cam kulit baby yang bru bersalin tuhhh,pastu garis-garis mula terserlah kat bibir korang cam mak nenek??

sape penah cepat angkat tangan kiri dan kaki kanan!

okep saya!saya!saya!

dira nih selalu nya lupa nak letak pape kat bibir sebab takot + trauma!
lau pakai je mesti menggelupasnya memang taknak kalah!
gerammmmmmmmmmmmm!

secara tak sengaja tengok iklan BABYLIPS MAYBELLINE!
terus terpukau memang tak leh duduk diam bhai,hahahaha bagai dipanggil suh pegi watson!



terus tanpa fikir panjang rembat incik berdua nihhhh baby lips ni haaaaaa
yang nihhh memang best!
pakai je mesti nak jilat2 je bibir nihhhh lembut je kat mulut!


yang ni pown super duper best!
kaler dia biru & pink sungguh menggoda!



alhamdulillah lepas pakai babaylips nihhhh bibirku tidak merekah lagi malah menggelupas pown tiada!
hahahahahahahahahaha
cubalah babylips maybelline nihhh!
sangat best okeh pada sesiapa memiliki bibir sensitip seperti saya!

bye!

5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

pernah gak alami, n kerap.... but pakai Nivea for men. tu pun jarang pakai, sbb malas

dira aziz said...

HIKSSSS,cuba pakai babylips nihhh memang best sangat!

Balqis Azhar said...

pengumuman pemenang kontes andai aku blogger terkenal di blog balqis :) Sila jenguk ok..tahniah pd yg menang !

~sHiDa dAn sAfUaN FaMiLy~ said...

t follow i balik k
http://sehati0818.blogspot.com/

~sHiDa dAn sAfUaN FaMiLy~ said...

t follow i balik k
http://sehati0818.blogspot.com/