Friday, February 6, 2009

JUMAAT YANG INDAH

Hahahaha....memang baguz r aku semakin adew improvement nampak nyep ble balik umah.Hehehe bese nyep klu balik umah lepas subuh tu klu tidow memang tak i ngat dunia lew....tapi memang len r arinip.Yeah aku berjaya!!!!!!Hidupku bermula ngan bagun solat subuh..pastu aku termangu2 tunggu mak aku wat breakfast,bukan tak nak tolong tapi second boss nip klu ggu dye tgh masak2 6ti kena marah...so aku tolong gak tolong tengok ngan makan jew la,hahaha......pastu kteowg berdua havin a long chitchat about everythings from A to Z,memang mak aku seowg yang sangat memahami i love her very much.You're best mum in da world!!!Then lam pukul 9.45 tadi abah ajak aku gi farmasi nak beli ubat aku ngan bekalan ubat yang da semakin berkurang.........pastu aku ngan abah pegi carik ketam malang nyep setelah singgah beberapa tempat still x dew klu adew pown memang kecik sesangat memang x puas nyep nak makan....ble balik umah aku tengok mak aku ngah masak percik ngan laksa penang tuh...waaaa ma feveret,adoyai nip lew masalah nyep ble balik umah mesti naik berat badan aku semalam baru timbang kat klinik baru turun 4kg duk kat asrama 2 mggu hikhiks...nip ble balik plak mesti naik punye....then my sis yang duk kat depan umah aku tu mai,tnye resepi nak wat nasi ayam plak hahaha kelakar btol sian dye asal nak masak jew mesti mai tanye mak...papepown aku solute r dye sekurang2 nyep masih nak belajar..then sebagai pulangan nyep aku cakap kat dye bawak hasil nyep sekali......hehehehe.So petang nip x taw lagi lew ape program nyep tapi aku rse tak gi ane2 kowt nak duduk umah jew lew study untuk paper yang masih berbaki..........Tu lew betapa indah nyep mengisi waktu arinip hopefully it will continue..........arap2 ari2 mendatang lebey baik dari ari nip dan aku dapat tempuhi nyep ngan penuh kesabaran.......

1 comment:

FARIE said...

jumaat mmg indah!!

happy FRIDAY.. n_n