Thursday, March 19, 2009

my day....

Ary nip awal2 agi ady da itot ma sis pegi JKM tp x dew le pagi sgt coz lepas dye amik ady kat airport bawu pegi.....naseb bek hal2 tu abes awal x dew membowink kan sgt.BTW....10zzz to JKM for da sponsor. igtkan smlm plan nak itot abah pegi hospital alang nak pegi hospital tu amik ady lu then bawu lew pegi hospital since ma sis ask me for a favour coz her hubby not around so its must be YES for me to accompany her.....then kteowg blk uma jap coz bibik called gas x dew,blk jap..pastu pegi GIANT beli barang skit2.....then On da way blk tetiba Dilla ma junior tefon ajak pegi secret recipe mlm nip,i have no idea...then ady ckp lew nanti ady call blk bgtau cmne.Bkn nyep x nak pegi mmg nak sesgt hang out ngan dye tapi rse letey bawu blk ta abes lagi n sume owg nak rest....so i could'nt join her.SORRY DILLA!!!!!!maybe next time......huhuhu.C adik nip satu hal ckp da copy pic abg danny kawen tapi x dew pown pendrive nip so x dpt lew ady nak post tuk weddin c abg..maybe next time kowt.Hahahaha alwayzz next time.......ermm k lew chiow!!!!



ME AND DILLA(ma dearest junior)

4 comments:

pali said...

ooitzz..
ni lew dilla..
now bwu lew aku kenal..
hehehehe

dark sengal said...

smpai ati ko!!
pix ak ko ta nak ltak!!
huwaa!!!!!
hahaha...
aku pon ta paham ngan ak nyer blog..
sbb ble ak check kt setting ok je..
apsal ta leh anta komen hah??
musykil ak nip!!

Dakjaat™ said...

mwahehehehehe! ;p selamat pagi !!

adyhollowgurlz said...

(pali)....
yup tu lew dye
tuan nyep badan..(

(zt)...
wei x tau lew nak letak pic ko tuk entri pew...
6ti lew entri gempak ckit
aku letak pic ko yerk..
jgn nangis fwen
buruk glep...
hahahaha

(dakjaat)...
gud monink....
but soey now already afternoon..
huwawawa..