Friday, July 31, 2009

PERUBAHAN

Hahahaha entah pape la tajuk kat atas tu....actually memang ade perubahan pown sejak makan mindatif.Ady pown cam sedar gak r lam seminggu nip..huhuhu alhamdulillah!!BTW,thnx madam!!!Mula2 ady ingat bese r tu perubahan bese jew..tapi di sebab kan abah ngan mak tegur ady pown mula rasakan perubahan yang betul2....huhuhu.bese nyep lau balik uma bangun tido lepas solat tuh mesti nak sambung balik nip nampak nyep sudah berlainan sekali....setiap hari ady akan rasa lebih bertenaga walaupun berpuasa....papepown ady ske ngan perubahan nip.YEAY!!!!

k la beralih kepada cerita minggu lepas,actually ari jumaat tu ady pegi outing ngan my family coz nak pegi kelantan,mak sedara ady adew wat kenduri....so sume owg balik nak gather ceremony tu.on da way tu ke kelantan abah tanya "da adik camne balik nanti???" ady pown cakap la "abah lau balik awal terus drop adikkat lebest r"..abah ok je.Ble sampai jew abah tefon r abg lan n dye cakap x masak lagi do we decided to go uma my ayah n my second abah...huhuhu.samapi jew ape lagi terus salin baju ikut palek masok kebun mmg best...gempak gile!!!!bley makan buah manyak2.....tapi sedey r lupa nak amik camera sekali lau x bley amik gambar huhuhuhu....tapi adew gak pic on that day.... uiksss poyo jew muka nyep!!!

ni la my second sis n me


n this my niece walaupown da berusia 19,dye tetap kecil dari ady

tu je rentetan ary nip...adios!!!!

muuuaaahhhhhhhhhh!!!!

2 comments:

dark sengal said...

wei.. mindatif tu mnatang pe??
sejenis haiwan??
eakaka...

adyhollowgurlz said...
This comment has been removed by the author.