Thursday, August 6, 2009

dunno what to say

Ellow guys!!!! I’m homed since my skool was close yesterday because of H1N1 so I have 1 week at homed…..its so bored at homed today because no one at home except me..huhuhuhu.this morning my mum wake me up get my sahur,after that I can’t sleep anymore then I do my own work until subuh…after subuh I’m too sleepy and continue my sleep,about 8.30 a.m I woke up,doing the housecores and watching the television…..at 11 a.m I was doing my additional mathematics then called abah,abah said that he was at my sis office.I told abah I want to go to Giant,abah said he’ll be home later..oohh no im forgot that he was fasting also,pity him.once again called abah no need maybe next time I’m just wanna find out not very important things hehehehe…..abah said okey and now I dunno what should I do besides study.Any suggestion please help me…….HELP!HELP!

Walaupown da tiga ari benda nip terjadi tetap menjadi pengajaran untuk kiteowg sume….uma my sis masuk perompak lam pukul 5 pagi camtu,menurut my sis perompak tu masuk melalui pintu belakang…antara barang yang dicuri nyep laptop skula my sis ady,nokia N75 anak sedara ady punya tu je la kowt.Nasib bek x banyak la barang yang diambil,my sis cakap b**** betul pencuri nip sebab nyep amik laptop skula tuwh padahal komputer len adew jew lam uma tuh…..huhuhuhu,maksud my sis nyep bukan nak suh amik abis tapi yang geram nyep laptop skula tuwh ke naik turun balai polis pastu jabatan pelajaran lagi…huhuhuhu kesian sangat lew… ady pkir pown mmg sengal la pencuri nip sebab kan alang2 lalu kat dapur tuh sena nyep adew tabung duit syiling transferent kat peti ais tuwh bley dye x nampak pastu my sis cakap printer pown adew je dekat bilik study tuwh x amik plak….menurut abah pencuri nip macam baru jew bab tuh cam kelam kabut jew cara dye mencuri tuwh…LOL!!!arap2 si bedebah nip terkantoi ngan segera!!!!bese nyep doa owg teraniaya nip termakbul…..

K fwen adios,luv u!!!!!!

5 comments:

Dakjaat™ said...

waa? sampai begitu sekali pencuri tu? sian sis u .. byk plak keje kena buat bila dah laptop skolah dicuri. naseb bek bukan laptop pribadi.. klaw x? lagi naya ...

bumi ni bulat.. hidup ni ada juga kitarannya.. hari ni giliran kita terkena, esok lusa dia pula yg terkena perkara yg sama..

amiechomel said...

poor your sis... semoga laptop tu dipulangkan semula, manala tau kan?

anyway ady, my advice, dlm tempoh kuarantin ni, jgn la pegi giant ke mana2 tempat yg ramai org. Salah tau kalau ingkar perintah kuarantin tu. Kalau benda yg kita nak tu org lain boleh tolong belikan, mintakla tolong org, maybe your parents or your siblings kan... stay at home jela... better be safe than sorry!

AEN.LUV gallery said...

huhux.. sab0w ajele............

dark sengal said...

wei.. dgr la nasihat madam tu..
aku taw la ko boring tp same la kite..
tp sumtume aku rse cam nk kuar gak..
wlaupun aku ade gak r kuar..
hehe..
gud luck lam pencarian laptop tu yer...
sian akak ko..

adyhollowgurlz said...

hai dakjaat...
lau lappy sendiri tara papa la...
huhuhu..betol2 idop nip cam roda.

madam....
arap2 camtu la...
okeh i will follow that advise...
btw thank:)

aen...
thnx luv...
anyway da chat lom???

zt...
tu la sabor je la...
huhuhuhu