Wednesday, January 12, 2011

"belajar"

Assalamualaikum:):):):)
korang sihat tak hari ini???harap-harap sihat walafiat semua dira doakan:):):)
okep sekarang sangat limit masa dira tak macam dulu lagi
sekarang kena betol-betol fokus
sekarang dah janji nagn diri sendiri dah tak mahu pandang belakang lagi sebab ada hantu,okep pentipuan telah berlaku sebenarnya maksud dira
apa yang sudah dilalui biarlah dia jadi sejarah hidup paling bermakna:):):):)

Andai kata nak menetapkan azam pown takut kalau itu hanya janji manis semata-mata nanti the end of the year semua nya janji kosong bersama angan-angan.
Jadi nak betolkan balik niat suci dan murni,dira dah point kan sesuatu dan dira will strive harder for it!!!!
i'll try my best to get it!!
that my promise:):):)

i can do it!!!
everything is depend on me!!!!
yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

ekadang satu je melemahkan dira,masalah tak henti-henti nak makan
pipi pown makin memboooolat
memang tak tertahan nafsu yang membuak-buak pengaruh dira supaya makan
okep da mula nak merapu tentang perasaan gundah gulana,better stop here!!!

teheeeeeeeeeeeeeeeeeee
end for now beloved frens!!!


5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

sekali imbas ko mcm si yatre

dira aziz said...

hah??yatre mne plak??

ANATI SOKI said...

go chaiyoook!!! hehehehe.. rindu dira tau.. lama kakt tak lepak blog dira tau.. heheh. makin cantik!! ngeee.. suka!

dira aziz said...

trimas sis anat!!!!rindu jgk:D:D:D

HaNa HoNeY said...

chaiyok chaiyok
u can do it
^_^