Tuesday, December 23, 2008

MENGHITUNG HARI

Huhuhu.......cam penah dgr jew tajuk nip tp dimana ya????Lorh tu kan lagu KD......hari ape yang aku hitung pown aku tak taw maybe ari nak bukak skula kowt thats mean holiday breaks is over x pown nak SPM,hehehe.....Minggu lepas aku adew kem kemerlangan kat skul so kena lew berkorban masa cuti demi kecemerlangan diri.....Bezz gak r kem nip cuma adew gak fasilitator yang agak membosankan.....uuhhh.
So untuk mengisi masa yang terluang nip aku pown rajinkan diri menyibuk didapur hahaha.....adew kew patot diorang ketawakan aku!!!Ape diorang ingat aku tak pandai masak kew.....perghh la weyh.Aku boley jew bwat cuma tak nak tunjuk teror jew ahakzzz.....uishhh apalagi aku pown bermaharajalela la kat dapur tp bukan buat pape pown juzz buat aku nyep feveret lew "karamel"...sebenar nyep aku baru belajar sebab tuh la aku rajin buat tuh.........Now gila2 belaajr bwat kek coklat lembat plak huhu ntah jadik kew tidak........sebenar yep bezz gak masak2 nip tp nak wat cmne mseku lebih bnyk diasrama so ble blk pown malas lew nak buzy kan diri di dapur hikhiks.......tu jew la kowt nak aku kongsikan ngan kamoo0!!!

6 comments:

J4smin 4L z4hR4 said...

selamat membilang harii...
share la sket karamel 2..
huhu

adyhollowgurlz said...

hukhuks.....
da abes lew..6ti klu adew mse k.adi wat bagi fina...
tp x janji tau........

amiechomel said...

udah2 le menghitung hari tu sayang oi... it's time to complete your holiday assignments. U've been warned, ok? Kelas buat karamel tu boleh postpone yer...

adyhollowgurlz said...

ahakzzzz....okeh-okeh i've done my assingment....da x yha postpone klass wat karamel tu coz da pro pown wat nyep...hikhiks

dark sengal said...

ko msak tu cam nk bnoh org je ak dgr..
hahaha...

adyhollowgurlz said...

pepandai jew...ko wat fitnahyerk...x lew aku masak ngan jaya nyep la......perghh btol ko nip..len kali jgn dengar khabar angin...x bek la.