Sunday, August 9, 2009

1 hour kat mydin

hehehe..firstly mintak maap lew madam azimah da langgar perintah sekali lagi,huhuhu.Ermmm ady pegi mydin tadi lam pukul 10 mlm camtu secara gesa-gesa nyep bab esok tempahan makan entah apa2 so ady la jadi mangsa nyep..huhuhu.Ble sampai alhamdulillah gak sebab x dew la mne lam mydin tapi kat luar tu ramai la...dengan kelam kabut nyep cari barang tetiba nampak la cg rusli n family so tak kan x nak tegur,we having a single talk about our skul.pastu beli punya beli sampai la mydin tu nak tutup..huhuhu.tuuuu la keje on da spot huhuhuhu.....sedey2.si penempah len kali bagitau la awal2 nip nak esok malam bwu nak bagitau.....
fwens bubye,thnx for read my blog..
luv you daaa!!!

3 comments:

amiechomel said...

chopp, it's not my arahan ok... dah termaktub dlm surat kuarantin. sapa nak ikut, bagus, sapa tak nak ikut, it's your choice. tugas i sesama warga lebest sekadar mengingatkan...

mrsmkt pun dah tutup, 3minggu lagi tu dgr cerita... kita ni pun belum tentu seminggu je tutup, kalau balik sekolah nanti ada lagi kes, harus disambung lagi, pastu masak la kita nak mengganti sekolah. nak ke?

AEN.LUV gallery said...

xm0 ganty.. huwaaaaaaaaaaaaaaaa....
musannye cuty neh..
ramai da sedar cuty memb0sankan..
nta ape dapat kat uma..

adyhollowgurlz said...

madam..
alamak x mau ganti huhuhuhu....
mmg masak la kali nip....
huhuhuhu...

aen...
mmg la buhsan coz x ley wat pape..
lau cuti bese nyep kte bley merayau...
hukhuk...