Monday, August 10, 2009

betapa...

kejadian arinip agak blurr bagiku,betapa aku duduk kat dalam uma jew sampai jiran sendiri pown aku x kenal hahahaha,actually petang tadi ady kuar jap menikmati pemandangan menghijau hasil tanaman puan nasmah a.k.a my mum lew...tetiba adew seowg budak laki kecil lam 3 tahun kowt sebaya ngan my niece peluk kaki ady,apew lagi terkejut la ady....tetiba budak kecil nip bagi flying kiss kat ady n cakap "bubye kakak,i love u" sambil lambai tangan..ady pown balas la balik,my mum pown cakap tu la jiran baru ady......oic baru ady tau upe nyep ade penghuni baru kt taman nip....my mum cakap tu la lau balik x pena nak kuar amik angin kat luar uma asyik terperap jew lam uma...huhuhuhu.papepown budak tu chumel sangat!!!

4 comments:

damaiinx said...

hye..ady,baru balik hostel yerk,tentu lamer tinggal umah..sapa,x kenal jiran baru tu..aper pun hope cihat

adyhollowgurlz said...

hye damaiinx...kna kuarantin bab tu balik nip..x amik pusing sgt kowt smpi jadi cmtu...

aFeeQ said...

letak la gmbar budak tu...
=p

adyhollowgurlz said...

hekhek..
nanti la afeeq..
x berkesempatan lagi nak amik pic dye..one fine day mybe...