Thursday, November 27, 2008

uhhhh....hancur harapan gua mau exercise,hujan tak henti-henti dari semalam...camne yerk nak wat nie???Sejak akhir2 ni aku insomia tak tau nak wat camne....????Malam jew memang susah jew mata nip nak tutup tapi lepas subuh tanpa segan silu n disuruh mata nip akan tetutup ngan sendiri nyep...Tambahan pula,hujan-hujan nip memang best giler kalau tido nip...apalagi kalau tido tuh sampai terbabas la plak hingga x ingat jam pukul bape.....satu gi masalah aku pasal BERAT BADAN makan kata makan banyak aku kurang makan..exercise pown da....aiieee x tau le ape la masalah nye...aku bgtaw kat my mum...my mum ckp coz aku tdow terlebih-lebih that y lew jadi cmni.....ermmmmm dun knoe lew,pape pown kte jgn tak perlu stress kan diri idop msti enjoy beb......

5 comments:

amiechomel said...

ala... kalau dah ujan, exercise la kat dalam rumah, tolong2 mak, sapu, mop lantai, basuh pinggan, exercise gak tu... jangan asyik exercise kuak lentang atas katil je!

adyhollowgurlz said...

alamak mdm....
bkn ady x nak bwat asal nak wat jew sume nyep da siap....bab tuh asyik kuak lentang jew...hehe
thnx for visiting...

amiechomel said...

kalu gitu, watla exercise tangan and otak, pi siapkan assigment cuti terancang nu.... hehehe...

adyhollowgurlz said...

hehe...
mmg pown bestzzz bangat assingment cuti terancam kali nip....cam da duk u lak...but dun worry madam...i;ll finished it on da time...x bercuti kew madam??

amiechomel said...

cuti mengadap internet je keje nyer... hehehehe... lepas raya haji ni baru sibuk balik...