Friday, May 22, 2009

....blurr day..

ello guys....!!!!!hahahaha nape lew aku punye tajuk entri entah pape 'blurrr' sungguh,wakakakaka...rinip bagun pepagi,then great abah jap blum pape abah da cakap mak pesan suh ady spin sendiri baju then jemur..owh tuu perkara sonang ajew.pas mandi terus wat, mse spin punye la senang bak makan kacang jew hahahahahaha...actually bab basuh-membasuh n jemur-menjemur nip lew paling ady tak ske nak wat....banyak2 keje uma ady ske wat masak jew hikhiks coz bley makan.paape pown kna wat gak coz mak poey kedai...tambahan pula mak cam tak bape sihat.then pas ciap sume ady bukak lappy...ble rse da bosan ckit ady pown bukak buku bio lak bese r adew paper lagi yang nak jawab kan....ngah2 study tuh tetiba ma nephew,shah cakap mak suh gi insaf lak..punya la malas nak gi insaf tapi poey gak mne tau mak nak pape kew....ble sampai ma mum tanye nak beli ape kew nak balik oztel oooo upe nyep tuu jew pkir2 punye pkir mmg tak dew pape r nak beli......cuma ady amik susu jew nak minum kat uma coz nak amik ati ma mum coz dye consent sesgt kat ady....pastu lepak2 jap ngan ma sis citta n kak eni pastu terus jew la lunch kat insaf.....tapi rse letih sesgt ngan tetiba tak tau la nape pastu un ady ajak mak balik.Ble sampai uma okep ckit then abah cakap since yesterday ady nampak cam tak bermaya jew......ady senyap jew la tatau la nape ngan sye nip sena nyep ady nip dihantui ngan mimpi.mimpi actually berlaku last week alkisah nyep ari jumaat rse nyep ady tito awal ckit malam tu lam pukul 8 p.m cam da tito pown,pastu lam pkul 11.15 p.m ady terkejut tetiba coz ady mimpi ady mati ngan tidak semena-mena menitis air mata ble kuar dari bilik tgk mak ngan abah tak tito lagik then ady story kat diowg abah agak shock ngan story ady.....pastu mak cakap klu owg tua2 kte lau mimpi camtu panjang umur tapi tak tau la btol ke tak teori tuh....ble pkir balik adyplak rse semacam jew tambahan pula exam lagi tapi rse ok ckit 2 3 ari nip ...
k la guys,adios!!!!

4 comments:

ensem boy said...

alamak...
cian nyep ko dira...
tp ko selalu jew memblurr kan diri..
cute dowh lau blurr camtu...
hehehehe
windu r ko dira..
lame tak jumpe ko..

adyhollowgurlz said...

ye la kazen ko blurr nip selalu ngan ko...
aku pown windu gle kat ko....
balik cpat weyh...
huhuhu

enyheartsdiamond said...

kak eni??

im eni jugak!!!!!

adyhollowgurlz said...

owh
same name..
shes ma sis eni...
huhuhu