Sunday, May 10, 2009

....spesel day.....

Before go on further,i wanna wish HAPPY MOTHERS DAY to all mother in da world!!!!!!Hahaha pagi buta lagik aku da ucap kat mak..hehehehe tersenyum simpul mak ady pepagi ari nip.yang terkezut nyep mak tanye mane hadiah nyep??????Alamak!!!!ady pown ngan blurr nyep jawab blum pekse agi nanti lepas pekse dapat r hadiah..wakakakaka.Abah gelak gle2 kat aku..tapi mak kte tuu mmg hadiah terbesar pown dye dapat aku bley capai target aku sendiri.arinip da nak balik Lebest....so keje ady cume kna kemas2 je la,okey r tuh coz x yah gosok or basuh baju coz kak yanti da buat sume tuh..hehehehe thanx kak yanti.Asal nak balik Lebest mesti cam takot jew apa unye rse pown ady tak tau...uishhhh.Nanti ckit nak poey INSAF lak...coz nak balik oztel lambat agi.So gi lepak2 jap..hikhiks
K lew..ADIOS!!!Luv u all!!

8 comments:

Dakjaat™ said...

mak awek aku tanya .. mane hadiah nyer? . Aku jawab .. dah hantar dah guna kapal .. tapi malang sekali kapal tu karam kat tengah laut.. wakakakaka! :p selamat hari ibu~

Ariesvio said...

Succes...For You

kirana said...

Mak Kirana takde la tanye mane hadiah tapi bile Kirana ucap "Happy Mother's Day" dia asyik jeling2 semacam je. Ader makne tuh!

Cik Zahora said...

ada awrd.. hehe. .ambik kat zhahora.blogspot.com

adyhollowgurlz said...

dakjaat
mak ai...loyar buruk nyep..

ariesvio
thnx yaw!!

kirana..
bese r tuh..
mum kan...


zhora
award pew???
besh nyep!!!

Ariesvio said...

Thanks telag Bergabung di Ariesvio...Salam Sukses Selalu
Nice Post...And Nice Blog

Dakjaat™ said...

kekeke! ady owh ady .. mane dah hilang nie?? .. :)

adyhollowgurlz said...

adew jew disini..
nape windu kew??
heheheh