Saturday, May 16, 2009

hatiku walang...

huhuhuhu...pe nyep nasib lew aku nip.Ngantok tahap cipan agak nyep mempengaruhi aku tidow awal lam pkul 8 camtu da tidow kowt then suh ma mum kejut tapi nampak nyep mmg susa nak bangun then cam pkul 11.15 camtu ady bangun tgk jam tetiba adew msg dari hamba allah nip.....actually dye sms ady lam setengah jam yang lalu,cian dye!!!!so ady bangun la freshkan otak tetiba timbul lah idea nak kena kan dye.......hahahahahahahaha!!!!Ingat kew idea menjadi nampak nyep si dye nip mara ady call tak angkat.....x tau lew maybe dye takut kowt nak cakap ngan ady or dye mmg marah gle kat ady....tu yang jadik bingun jew.pas peristiwa tuh study lu..nip bawu rest jap sambil tgk HE WAS COOL...hehehehe.bebalik pada ceta tadi...camne nip ady tau ady salah tapi ady da mintak maaf.....ermmm wait n see jew la.uuuisshhh takot nyep!!!!!

3 comments:

d 4 dahlia said...

owh jgn sedih2 ady..lama2 sejuk laa balak ady 2..hik hik hik..

adyhollowgurlz said...

alamak ooo..
ik ary balak kew????
hehehehe.
nampak cam dingin jew....

nini said...

walang tu apa?
1st time dengar...