Saturday, June 13, 2009

sayang seribu kali sayang

hahahahahahaha.....actually arinip da nak balik Lebest tapi lewat ckit kowt coz adew kenduri ckit kat uma.kalau kowg nak tau sayang tuh sena nyep ady punya nokia navigator lorh....sayang sagat tapi ady tak perlu worry coz abah da janji akan jaga nyep....hehehehehehehehe.mesti nanti windu bangat kat blog nagn follower kan...takut r nanti mesti jarang bley balik...huhuhuhu.k la jpe lagi yer kengkawan sekalian....adios!!!!mmmuuuaaaaxxxxx!!!


daaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

5 comments:

d 4 dahlia said...

nak ghaib lagi eh..jangan lelama tao..hehe..

Dakjaat™ said...

ni dah hari selasa tak muncul2 lagi .. dah kena kidnap ke? :P

~pRioriTy~ said...

daa~

ratuayu said...

Comel lah wak ni...rasa macam nak kenal je.....

adyhollowgurlz said...

d 4 dahlia...
hehehe bese r tu selalu jew ghaib,but dun worry ady still kat sini


dakjaat..
ady adew la ne adew kena kidnap...


priority
huhuhu.

ratuayu
salam perkenalan...sapakah kamu????