Friday, June 12, 2009

SOOOORRRYYY!!!!

alopzzz guys!!!!!sorry for long silince.....bukan x nak update blog nip tapi memang tak menyempat nak sentuh pown.uuuisshh memang windu siler r kat my lappy nip...huhuhuhu.actually manyak giler story nak citer tapi xtau r nak mula dari ane n adew je citer da lapuk...huhuhu.k la walaaupown da lapuk it's ok kowt lau nak citer gak coz nak inform jew hekhekhek..mase pertandingan kawad kaki pada 30 mei bwu2 nip alhamdulillah kitaowg sekali lagi dinobatkan sebagai juara wahwahwah!!!!actually we did'nt expect yang kteowg akan menang coz ble tgk skula len cam lebey bek tapi tak tau ley cmne teowg buat...huhuhuhu.BTW congrats to boy's scout,dyeowg pown juara gak!!!!!tapi sedey r coz KRS tak ley same2 ngan kteowg untuk ke kebangsaan......papepown wish us lluck tuk kebangsaan lak.pastu ari selasa rse aku poey kl coz wat persiaan ma kazen nak kawen.memang buzy r doe.tapi bez r coz jumpe ngan sume sedara aku,yang paling bez jumpe faiz memang lame r x jpe dye.bese nyep lau balik kg ady adew faiez lak x dew....sekarang memang len gle r rupe dye ady igt dye mmg da igt ady tapi ramah plak dye tegur pastu chit-chat jew la......unbelieveable abg juki yang x oena ckp ngan ady pown bly join ngan aku,mak ady ckp juki mmg camtu dye pemalu ckit.Kire nyep mse budak2 owg cakap dye paling now mmg berubah doe..wakakakaka x tau r cmne nak express.pastu jpe uti,ajip,kema,na,dilah n ramai r coz kazen belah mak memang ramai..tu r aku ske balik kampung x pown poey vacation reramai mmg bezzz r....pastu rai la pengantin nyep abg edi n his wife aku x atu ape nama nyep..hehehehehehe.memang teruk2 r dyeowg kenakan aku memang kurang asam tol mentang2 kuncu2 aku x balik.satu gi paling aku x ske dyeowg tret aku camtu budak kecik doe.....huhuhuhuhuhu.pastu c uti ngan ajip x abes2 kena kan aku dyeowg cakap 2 tahun agi da bley kawen.sengal tol.aku un cakap r nak blajar lu pastu yang bezz nyep berlaku perang mulut mak sedara aku ngan dyeowg aku ngan yang len gelak giler doe...telinga dyeowg siap kena piat lagi.....hahahahhahahhahahahahhahahhahahahhahahahahahah.Seronok tu mmg seronok pastu adew gak kejadian yang menyedihkan berlaku buat aku x kuar bilik sehari suntuk buntu aku fikir mane la aku letak tefon aku nip x jpe2........pastu aku pown ngan berani nyep bgtau abah tefon aku ilang x tau poey mana..abah aku tanya da carik kap???aku cakap da tapi tak jumpe..........aku un wat le muka sedey tanya abah..abes tuh cmne nip abah....pastu abah un cakap x dew cmne r...aku pown diam jew la nanti x pasal2 lak aku kena tadah telinga....wawwawawawawawa.dalam ati ya allah merintih hanya tuhan jew tau.....da la manyak benda lam tuwh aku simpan.....sian aku!!!!!lam duk nangis soksek2 tuwh aku pown tidow.ntah pukul bape faiz kejut aku ajak aku kuar...aku cakap malas.dye ckp jom r poey release tension...sengal tol lagi stress adew r.dye paksa aku suh siap epat2 dye siap bagi mase lagik amboi cmalah aku nip wife dye.....bila aku kuar faiz ngan abg danny sengih2 cam kerang busuk jew memang sakit ati dowh.pastu abg danny kte jom aku pown poey jew la...aku tanye dyeowg nak poey mane tapi dyeowg senyap jew......aku pown diam jew la.faiz jew popek2 x abes pastu adew la tetiba faiz cakap owh my dear y ur eyes look like that?????aku un tgk r mata aku kat side mirror tuwh,aku un tanye r wat's wrong with my eyes????...faiz un tersengih2 dye pown jawab ur eyes so lovely....aku ngan abg danny ketawa pecah dowh.abg danny pown cakap weyh faiz ko nip nak ngorat guna cara lapuk...aku pown cakap r wateva!!!!malu r aku...aku pejam mata aku wat2 tidow..dyeowg kejut aku cakap da sampai aku bangun tengok jew da sampai low yatt...aku un ikut r dyeowg jenjalan sekitar tuwh pastu berenti r kat satu kedai tuwh abg danny un cakap dira pilih r tefon tuwh......ternganga aku di wat nyep.aku pown tersenyum jew la si faiz nip sibuk jew suh aku pilih nokia navigator.....aku pown rambang mata jew nak pilih pastu abg danny cakap nokia navigtaor tuwh memnag lawa.aku pown pilih r nokia navigator tuwh.....pas siap beli sume aku tanya r harga kat abg danny tapi dye diam jew.uissh mamat sowg nip memang perahsia r...pastu balik uma,abah tanya dah kew???aku jawab da....pastu mak sedara aku un cakap ermmm anak dara senyum semewek jew ble da dapat buah ati balik.ble balik aku tgk si balqis men tefon dari jauh cam tefon aku..aku un poey dekat uhuhuh memang sah nokia lama aku aku pown jerit r kuar uma ckp kat abah...abah tanya jmpe mne,aku ckp adew ngan balqis pastu kak jan ckp tefon tuwh dari semalam lagi ngan balqis.....abah un bangun cakap rezeki ko dik amik jew present r tuwh tefon bwu....wakakakakkakakakakakakakakakakakakak memang bezzz dowh!!!!!papepown thnx abg danny da sponsor untuk fn bwu aku!!!!!!n now bwu bley duk kat uma..............windu kat my followers!!!

k la adios!!!

4 comments:

J4smin 4L z4hR4 said...

fuyooo.. best dpt nset bru 2..
gud luck 4 kawad..

adyhollowgurlz said...

hekhek....
best r gak..
thnx jasmin
kuikui

amiechomel said...

congrats and good luck girl!

adyhollowgurlz said...

thnx madam!!!!