Monday, March 8, 2010

hang out wif my beloved dad

huhuhuhuhu.........arinip memandangkan x dew ape nak wat all the i spend my day watching television,nak on9 malas lagi last2 tv towh tgk ady hahahahahaha pastu abah kejut ckp nak kuar tapi sye tersangat la malas tapi ikot gak suh abh drop kat ofis che de then smpi sana jpe la uncle muiz huhuhuhu a.k.a sepupu sepapan ady gak lew.lame gak r ckp2 ngan dye coz lame gle x jpe pas dye balik ady ckp2 ngan ma sis plak berbincang isu negara hahahahahaha poyo nyep..x dew la xceli ckp kosong jep tehn ady pown call abah ckp nak gi sumwhere then abah ckp ptg nip pegi la......lam kul 5 ptg che de anta balik.
hard to imgine lam senyum2 nip aku nanges hahahahahaha...
sebabbbbbbbbbb???????
huhuhu nanti find out lew kne scrool jew ckit lagi
;)
waaaa...che de da ckp aku makin tembam + gem00oook!!!!!!!!
adoyai......
muka ady pown da berubah tgk uyi.........berubah towh+tekejot gak coz abh da pegi kat tmpt aku nak pegi ngan my mam n uyi.mula2 cam bley jew kawal perasaan pastu tnye mak da kuar kew,uyi ckp da siap beli kereta control lagi huhuhuhuhu cam sedey gak r mse towh abah tggl sye!!!!tros masok blk mula r rse cam nak nanges jep tp thn jep huhuhu siap kunci pintu lagi.tetibe abh ketuk pintu,ady diam abah pown ckp r jom kuar balik coz abah x jd nak kuar joggin ngan sebak ady ckp r xmo.......then abah ckp adew bende abah nak mntk tlg ngan muka sedey tu ady kuar r...abah kte"dik kte nak kuar,jom abh tggu adik balik jep..." aku senyum jep tnye abh balik "abah x kuar joggin kew".abh senyum jep ady pown siap jew la....suda siap sume abg di lak dtg uma huh,tataw cmne nak ckp cam musnah jew harapan nak kuar.kuar uma tgk ma mum ngan uyi tnye dyeowng nak kuar x????my mum xmo coz dye ngan layan pokok bunga then tnye uyi lak uyi kte xmo coz nak men kete control towh sekali agi masok uma rse cm nak nnages jew,abg di pown duk sekejap jew ckp kat abh mak ngan uyi xmo ikot.......abh pown ckp da xpe r kte dua owg jew la huuuuuuu.ady pe lagi tersengih la cam kerang busuk.....sume tempat ady ajk abh pegi,best doe jln ngan abh sebut jep nak p mne ikot jep huhuhu egt nak snap pixa ngan abh bwu nak snap kamera plak wat hal bwu ady egt da manyak ari x charge huhuhu.....round2 cari brg2 sye ,ajk abh tgk gajet2 terbaru then balik uma huhuhu.btw abah tingkayu sanad2 coz sudi melayan ank abah nip huhuhu abah mmg phm aku law bad mood jew msti aku diam jew memnjg.....hahahahahaha.luv u abh!!!!!


ni la abah sye npk jew GARANG tapi bek owg nyep huhuhuhu



asl abh nmpk chubby jew mse nip?????skarunk da kurus ckit hahahahaha

ni lew pic abh ngan aku kat galeri mahathir

abah fan fanatik mahathir towhhh!!!!

huhuhuhu

k

la kwn2 da lotey nak taip

papapapaiii

c u!!!

;)

2 comments:

dmx said...

hii...
dira...
wah,mcm modeling plak
hehehe....bole lrr masuk contest gadis melayu...cut gak

adyhollowgurlz said...

hi dmx.....
ish3xxxxx
x tepki lagi kearah towh...huhu