Thursday, March 18, 2010

MENGUJI KESABARAN

heeeeeeeeeeeee....senang ati soooo senyum je la aku

waaaaaawawa.........tjk post pown len macam jep.Arinip btol2 menguji kesabaran ady...pagi2 lagi lam 8.30 a.m pegi bitara coz nak blaja kete then pas jep cop jari kak nora ckp boley balik dulu coz lambat lagi ptg kowt bwu boley blaja....
so tros tefon abah ckp la seperti mne kak nora gtaw,huhuhu.Balik tros gi insaf memandang x breakfast papepown pagi neyh.....
then abah ajk pegi dye nye ofis pergggghhhhhh punya la masam kerani baru,malu sendiri plak sye ble senyum dibalas ngan jelingan huhuhuhu.........
tape2 x amik pusing sgt sal tu mybe dye ABC kowt wahahahahaha....then uncle muiz show me sumthin its sooooooooooo hot!!!!!!aku mmg tabik spriiinnngggssssss r!!!!!x sangka doe dye sehebat itu..........
kep ttp kes sal hot story pasal my uncle,wahaha.

Oleh kerana arinip cam hepy jep terlebey plak ramah aku tegur owg huhuhuhu............
pastu ajk abah poey tgk CORBY,mmg bende nip da lame bermain difikiran tapi pendamkan dulu cam tak penting........
huhuhu wat mse skrg mmg x penting pown agagaaggagaga.
pas abah puas selidik sume sal dye nyep advantages and disadvantages pastu minum ngan abah kat first station pas borak2 kosong ngan abah....balik tidooo plak huhuhuhu!!!!

lum pown masok alam mimpi my sis lak call ckp a.kie adew nak gtaw sumthin so siap balik kuar lew jpe a.kie plaak......
aduuuuuuuuuuuuuuusssssssss ble sampai jep tgk a.kie senyap jep then tnye dye pe hal,tersengih jep plak.
Mmg menaikan kemarahan nip tgh hari buta wat lawak nip then dye cakap la bla bla bla bla bla..................................dgn pnjg leba nyep.
ntah cmne upe ady ble dgr sume tuuuu mmg gle terbakar krn sabar nyep ady,diammm jd pilihan .
malas nak bising pown nantikan cam longkang lak kne sumpah seranah huhuhu.
balik uma story mory la kat maddi sal bnde towh,maddi terbakar gle sampai nak serang doe tp ady jep coool kan dye adddeeeeeeesssssssss si maddi nip aku yg kne dye plak yg lebey waahahahahaaha.

lam 3.oo ptg cam tu pegi blaja kete...jpe ayh su plak dye egt ady bwu nak gi cop jari dye ckp x yah r coz owg nga mara2 kat pondok,so terpakse la aku xplain bla...bla...bla...dye pown ckp ok.huh!!!!!

blaja bukit parking sgguh memenatkan huh!!!!!
nseb bek cg bek gle..............law x kelu jep aku nak tnye pape.....lam kul 5 balik uma.
troooss rembat kete abah jpe muda nak amik elaun sye ble plak muda ckp elaun kne tgguh mggu depan perggghhh da 2 mggu sye tggu!!!!terbakar gak r mse towh...
wahahaha then balik egt nak p makan besar,mak plak ckp da masak soo terkubur la hasrat tuuu....
pastu arinip kuar amik baju kat dobi yg da di iron then tgk2 owg men wau pastu trosss balik.
otw balik uma nip adew la sebuah kete nip bawak kete cam ***** jep huh!!!!!
nseb bek x lggr aku name jep adew P tpi dye bwk kete towh klh owg tataw pape...HUH!!!!!!

sabar......

sabar.......

sabar..........
mmg menguji kesabaran....
huhuhuhuhu
k la fwenss
luv u all!!!!!

3 comments:

joedissss said...

weeee diraa..........
law aku mmg serang doe......
dasar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pe hal smpi cmtu skali dye ckp cmtu?????????
aku mmg geram lme da sal bnde "alah" nip.........
aiiii nseb bek ko nip sabar....law x aku rse berdarah dye nyep idong sekali ko mengamuk!!!!!
huhuhu

dmx said...

hii...
dira...
sabo jrr...laa
hehehe...
hope..cihat kay

adyhollowgurlz said...

joedisssss:huhuhu aku still ley saba!!!!!kmrhan aku msh berpada2 tapi aku xmo r biarkan dye meletus.........



dmx:hi
dmx..
peno ngan sabo nip
thnx...
dmx pown jge kesihatan taw