Sunday, July 25, 2010

............macam2 ada............

assalamualaikum;)
hehehehehe ape khabar sume????sihat2 kan alhamdulillah cik dira pown sihat law rse x sihat tu cpt2 taw mam ubat tkot melarat plak nanti yerrr.......amboi2 cik dira nip ramah plak hehehehehe
adooooi nga mantok2 dgr jew CUKUP INDAH tros semangat kan incik MHN aisssshhhh kawan2 jgk kan..kan..kan... hehehehehe
hahahahaha muka suci doe.....nak balik kampung yeahhh!!!padahal brutal gilossss huhu....yahooooo sye hepy sgt no more eye bag bley la msok kontest mata menawan ngeee~~~ da lama berhajat tp x kesampaian lagi nak masok kontest CPM ngan FATIN FATIHAH CHUMEL tuuu disebabkan kerajinan terlampau ape yg sye wat pown bz sgt pown sye tataw huhuhuhu ngeh23xx
story nye ari khamis sye balik kampung yuhuuuuuu KELANTAN best ckit klate perggghh bley jd warga negeri da ni kahkahkahkahkah best cgt sbb dapat MAKAN!!!!kat sana cgt32xxxxxx murahhhhhh doe...aishhhhhhhhhh rambang mata di wat nya.sume nak rse walaupown sblom ni x pena mam pown.....hahahahaha darat huhu mmg duk kat darat pown bkn nya sye nelayan duk kat laut pergghhh malu~~~~heheheehehe(gedixxx~~~hakhakhak)beli la papepown gerenti murahhhhhhh.......mmg sesuai sgt la utk owg berjimat cermat duk kat cni bley wat harta hahahaha plus owg borossss cam sye pown okeh gak sbb masyukkk ckit x dew la kuar je duit tu cam air pasang aissshhh hehheehheee papepown klate mmg best!!!!
sye sukeeeeeeeeeeeeeeeeeee ngeee~~~
korunk nmpk x????chumil kan anak2 ayam nip.....murahhhh RM1 jew sye beli kat pasar munduk kot nama tmpt tuuu fuhhh sgguh mencabar nk gi sana merentasi sg.golok nek bot pergghhhh agak marabahaya disituuuu ngan air sg yg agak deras tp alhamdulillah sye sempat pergi dan pulang ngeee~~~ermmm x dew ape yg menarik pown kat sana yg menarik perhatian aye ank ayam nip je hikhikhik disebabkan 1st time dtg sooo rse okeh la x dew la menyesal sgt tp len kali bek x yah gi lagi hahahahaha bosan jew.....ayam nip cik dira bg kat fitri dak besar hehehe mula2 tkot jew dye pastu ok2 jew siap nak tdo ngan anak ayam nip lagi hahahaha lawak2 bdk besar nip....waaaaaaaa rindu nyep kamoo dak bsr hehehehe:P

ROCK ME!!!SUMMER OF LOVE anna sui.......sye mau ini!!!!
mauuuu!!!
mauuuu!!
mauuu!!!
ini perfumeeee huwaaaaaaaaa bru jew nak beli kan kan kan tros big boss melarikan sye dr tmpt ini rse cm air sg jew air mata sye jatuh hahaha melampau ini keautaan kamu cik dira hoooi tp kan tol la sye nanges...hahahaha btol la this my feveret!!!owg nak xmooo bg yg xnak x mntk pown nk bg adooooooooooooooi............sobsobsobsosbosb nak rock me!!rock me!!!rock me!!!summer of love!!!x kira la nak jggk..............oleh kerana da puas jerit lam ati nak jerit kat cni plak huahuahauahauahuahauahauahau
:(


pergghhhh cik bambam nip lagi yeahhh.....hikhikhik coool ckit sbb bru nangis tu nak rock me summer of love by anna sui kte snappin plak tape la saba nanti adew la tu rezeki yer cik dira...sobsobsobsobsob
fitri:abahhh bkpo kak dira tiok nyo???
a.lan:kak dira sakit mato
fitri:bakpo sakit mato kelih gapoh
a.lan:tnyoo la kak dira tuuu
fitri:bkpo kak dira???
me:hukhuk er er er x de ape pown.....
fitri:mace damia jugok suko tiok neh.....
me:blurrrrr..........sebok jew(lam ati)
fitri:nanti bilo yie besarr yie beli kak dira bendo tuu deh
me:wahhh terharu tp nak skrg leeeeee
fitri:nak amik pitis mano???
me:er er er errrr sobsob sob sob gurau je fitri weee...
fitri:da da da tiok nyo udoh jooo
hahahahahaha lawak2 sye nanges depan dak besar plak pandai jew dye pujuk terubat ckit ngeee~~~fitri mmg menghibur kan walaupown dye asik penyek2 sye hukhukhuk nasib baik masih berbaki tenaga ngan kudrat ni:P

perggghhh x sukeeeeeeeeeee
da sbb adew eye bag nangis je plus x ckp tdo kne tazkirah sbb degil sgt nak kan bnde tuuuu sobsobsobsosb.sedey gak pagi tadi ble dak besar nanges x kaci cik dira balik tapikan apekan daya huhu sye merindui uma sye.da ciap pujuk c fitri tuuu sume cik dira pown gerak.......pic ni da otw balik huhuhuhu nga syok2 drive t
uuu tetibe xcident plak depan mata sian bdk tuuu ya ALLAH parah gak ngan mata berdarah+kepala pown uisssshhhh ngeeeee ngan moto lagi kne hempap terpanggil utk tolong tp abah x kasi sentuh sbb tgk keadaan dye sgt32 parah dye nyawa pown cam nyawa2 ikan jew sooo park kete kat tepi then call ambulans fuhhh rse lega plak pastu at least da tlg x dew laaa sekadar lepas tgn jew....tp msh igt cmne dak tu kne mybe salah dia kot laju sgt smpi lost control arap2 selamat ye amiin~~~~

end for now babai fwenssss love u ollsss yaaa:P

p/s:incik MHN miss u soooooooooooooo much<3<3<3

love love love love love


1 comment:

misskaynezz said...

rindu aredyyyy...blaja kat ne skrg??