Wednesday, July 7, 2010

--nakcantiktinggalkantabiatburukitu---

assalamualaikum
ello oolllss kak very der nak story da mory nip(ala2 gedixx gtu.........eeeeeeewwwww)....da lama jgk i meninggalkan blog i nip nasib x bersawang cam uma usang kan???gggrrrrr bru beberapa hari x update cik dira x sempat nye nak bersawang kihkihkih...yuhuuuuuu btw i windu korunk sanad yer hadek2,habang2,kakak2...........tp x de mood nak update so biarkan la blog nip menyepi untuk beberapa ketika hehehehe...

hehehehehe arinip kerajinan untuk upload pixa ditahap maksimum so lets cikidiout!!!!
hepy kan diri ye melihat tuan nye blog yg semakin bambam ini!!!
kerisauan tu agak membimbangkan masalah nyep memang sye ske makannnnnnnnnnnnnnnnn hikhikhikhik okeh back to da story nak cantik x????okeh law nak baik anda tinggalkan tabiat buruk anda yeee ngeeeeeeee
tabiat ape tu cik dira???
first!!!!!
jeng jeng jeng
-
-
-
memicit jerawat
ngeh32 ini la aktiviti sye ble nmpk benda alah nip rse nak picit2 jew kuarkan isi nye itu GERAM!!!hahahahaah tapi kan u olls jgn gatal tangan ye picit ngan tangan atau kuku sebab ianya mengandungi bakteria yerrr kawan2 be carefull!!!ececece padahal ko selalo jew picit benda alah nip cik dira.....ohhhhhhhh sye suda insaf skrg!!!!swear x wat lagi kekekekekeeke drpd duk picitkan dye bek anda guna ubat jerawat yang mengandungi SALICYLIC ASID yg ley menyurut kan jerawat itu tanpa meninggalkan kesan parut!!!
wahhhhhhhh menawan x?????
sila jgn muntah yer xceli nak highlight kan teserlah BAMBAM cik dira nip!!!kuang32
nak chantek lg x????pastikan cik2,puan2,mak2,nenek2....waaaahhhhhhhhh spe2 je larh
jgn tdoooo ngan solekkan
AWAaaassssssss!!!sbb make-up nip boley wat pori-pori wajah tersumbat dan merosakkan tekstur kulit ye kawan2 law malas sangat pown guna je la WET WIPES alaaa murah je pown 3 pack x smpi 5 hinggit pown hahahaha sebab cik dira pown guna benda nip jgk!!tapi sebaik nya guna la cleanser walau malas tahap cipan pown cuci la muka anda sekali sehari:P law extra rajin gne la toner,pelembap segala macam yerrr untuk penjagaan kulit yg lebey efektif
hehehehehe

adoooyai!!!!cik dira u nmpk agk bajet!!!ngeeeeeeeee~~~hahahaahahaha
tabiat nip mungkin jadi feveret kpd sesape yg malas nak potong kuku huahuahauahauhaua
mengigit kuku!!!!
hentikan yer tabiat alaa2 chomey gtu tetapi buruk sbb boley rosakkan kutikel &nmpk bergerigi!!!ngeeeeeeee~~~
sila elakkan yeeee hekhekhekhekhek

~~ngeeee~
pose ayu+blurr gtu................hikhikhik

laaynnnzzzzzz yeee senyuman iklas tu fresh dari hati hikhikhik
T______________________T

minuman berkafein

sesapa yg ske minum minuman berkafein tu kurangkan yerr sbb minuman ini akan menjejaskan keanjalan kulit!!!!nanti cepat jew nmpk kedut2 mak i ckp hahahahaaha tp skali sekala layann jgk minuman berkafein nip cuma kne kurangkan jew..

:P

suda puas pose ayu2 start plak pose poyo2 nye yeeeee ngeeeeeeeee mak sye ckp camera pown sentap nak snap pixa sye coz pantang je nmpk camera mula la nak pose nye ngeh32........da puas gne sony cybershot tu nak camera yg besar plak ngeeee cm photogaper towh kahkahkahkah konfem duapulohempat jam snappin je keje sye hikhikhikhik......sabar yer cik dira u can got it one fine day!!!!yeah!!!!

bab2 test2 nip paling lady skeeeeeeeeeee taw pantang jumpe tester kat bahagian alat solek aissssshhhh amek ko terkena ats batang idung plak huahuahuahau ye larh law jmpe je ligat je tangan nak cuba produk tester kan...kan..kan...heheheheh i taw selalu tgk sis2 i cmtu termasuk la i kekadang je taw bkn selalu sbb takot nanti tumbuh x pown membiak plak bende2 alah kat muka nip plus senang nak dapat jangkitan kulit!!!!kne ati2 taw.......

cukup la smpi disini saja lalalalaa~~~~~
aishhhhhhhhhhhh lagu ape plak nip ntah lupe la tajuk nyep plus x yah la cik dira nak meronggeng memalam nip nanti ujan segala petir n guruh ada ngeeeeeeeee hehehehhehehe k la frensssssss c u!!!!

papai ollsssssssssss!!

:P

:)

2 comments:

misskaynezz said...

sis...salam...blajr kat ner skrg??

adyhollowgurlz said...

nak smbg kat kptm....