Friday, July 16, 2010

.....sangat meletihkan......

assalamualaikum sume:(
sye sgt sgt sgt letey 2 arinip tp ttp gagahkan diri untk menulis blog shayam sye nip:P
letey nyep sbb ntah la da loss enery kot
plus badan pown rse cm panas je+nak selsema+mata pown merah je ni
adoooooooooooooi sobsobsobsob SABAR tu je la yg termampu sye taw diri sye kuat kan :(

muka x ley blah ble depan camera mesti ilang letey nyep sebentar
huhuhuhu arinip ngan semalam sye pegi kenduri doa selamat hehehehe best sgt walaupown agak meletey kan mengagahi diri drive triton yg gedabak itu lam 1 jam 1/2 drive ke dungun akhirnya sampai ke destinasi fuhhh lega sgt!!!pe lagi sesampai jew tros bayangkan makanan wowwwww tersengih sesowg sye dibuat nya.hahahahah betapa gelojoh nya sye owg masok ikot pintu depan sye men redah ikot pintu dapor hahahhaha masuk2 je salam2 ngan sedara sume tros capai pinggin doe hakhakhakhak gilosss kebulurrrr ble nmpk ayam masak merah perggghhhh berpinggang2 sye makan hahahahahahha tpu jeee yg pasti banyak la jgk hehehehe...pas makan sume tlg2 la serve ape yg ptot nanti ape plak owg sye tataw pape plak huhuhuhu basuh pinggang mangkuk dan mana2 yg perlu la...x berhenti2 asik menguap jew smpi makcik sye ckp "amboi anak dara nip x tdoo malam kew????asik menguap jew" sye hanya memblur kan diri hikhikhik x dew ati nak jawab........sume settle lam kul 12 cam tuuu gerak uma achek syidah plak tempat menginap hahahhahaha x ley tdo uma baru sebab da crowded so sgt sgt sgt x selesa sesak nafas doe....hahahahaha auta semata-mata.pas siap kan diri lam 12.30 a.m cm tu sume da lentok lam 1.30 cmtu bru laaaa sye pown dibuai mimpi amik feel tdo kat tmpt baruuu ngee~~~~
arinip plak kat kijal soo berkonvoi la dari dungun ke kijal
smpi jew cm x dew majlis pown nak wat upe2 nye masak kat uma lama uma bru nip rasmi utk kenduri jew hekhek sooo00 sume pegi uma lama untk tulun ape yg ptot tggl la sye ngan bibik melayan c aina,iman,syahada,ain huhuhuhu.patu pas jumaat sume owg dtg solat hajat layan tetamu sume pot pet sana pot pet sini gelak sana gelak sini da letey rse nyep mula rse cm x best jew badan ni...so wat jew dunno ckp mak,mak suh tdo sbb nanti nak drive balik...tdooo jap lam 1 jam cmtu tros bagon tgk jam da pkul 5 tros solat n ckp mak jom balik nak smpi uma sblm magrib huhuhu hanyut jew sye drive ntah x pki pape daaaa pki nak balik jewwww agak menakutkan dari kijal ke uma sye 1 jam 30 minit aku drive mau nye x bising mak syeeee heheheheh coe makkkkk!!!!mak yg mantok pown x tdo sbb tgk aku drive cm kena kejar ngan sumthin jew hahahahahaha actually sje je x sabar nak jmpe abah kesayangan sye!!!!loove u abah!!!smpi uma abah ckp sumthin yg buat sye jeles sgt sgt sgt taw........hahahahaha abah dpt adiah nilai RM2K arghhhhhhhhh hahahahahaha cm x berbaloi jew spend kat bendu tuuu sume abg sye nye pasal nip beli benda tuu kat abah eeeee sje jew......tapetapetape hukhukhuk sye jeles gak.pastu siap sume mandi n solat bru nak on9 nak bce papaer pastu tgk FB jap cam x dew mood plak nak membace soooo disini la sye meluahkan perasaan sye x dew spe da nak dengar kan kan kan so arap korunk x jemu bce coretan sye ye kawan2.........
p/s:to my reader time kasih ye ILY ollsss...kepada reader x ske ngan blog nip time kasih jgk sbb at least u sudi singgah kat cni soo ble rse meluat sgt u may leave my blog......

2 comments:

saliha888 said...

alolooo. somey nyer anda diraaa

adyhollowgurlz said...

hahahhahaa sis lagilagilagi somey taw