Wednesday, July 28, 2010

..........wat a bad day.........


assalamualaikum u ollsss........:) :) :) :)
senyum senyum dan senyum adoooyai cik dira ape da jadi arinip ish32......
mamam x hengat dunia daaaaa asal adew makanan mmg cepat je mulut nak mengunyah ngeee mula2 malu nak ngapppp pastu sekali rse lupa orang kiri kanan kahkahkahkah.........arinip kan kan kan kan sume lambat bagon,makan,jalan,pape je la aktiviti arinip slow jew ntah wayar mne yg shot pown tataw hahahahahahahahaa arinip kuar makan nasi kari kat naj d leaf then pusing2 carik rock me summer of love!!!!hampehhh habukkk pown tarakkk adoooi benda lain yg sye nak benda lain lak yg ade npe selalu cmni ek???law kte nak susah sgt nak cari ble xmooo bersepah.......huhuhu sabar ye cik dira insyaallah adew la tuuu:) :) :) :)alih2 pas puas sume carik rock me kte abiskan duet kat ariani plak hikhikhik puas ati sye........puas kew????hukhukhukhuk sejujur nye blum hahahahahahha sabar sabar sabar sabar sabar sabar yer cik dira..........mmg sikap manusia kot selalu x pena puas dgn ape yg kte adew huhuhuhuhu.
end for now love fwensssss!!!
p/s:huhuhu incik MHN miss u...........

2 comments:

saliha888 said...

haha. same la kite. semenjak cabut gege ni kann. sume mende nak makan. pulak tuuu.. lansung tak rse kekenyangan.. hahah,. napsu apetah neh,. heh

adyhollowgurlz said...

kannnnnnnnnnnnn...adoooi sampai susut pape dalam peti tuwh hehe