Thursday, October 21, 2010

awww aww awww awww you make me blushing~~~~

assalamualaikum:P:P:P
hari ni kan kan kan puteri dira uwahhhhh sejak ble adew puteri plak nip???wawawawa korunk nak taw x alangkah best nyep adew PUTERI kat pangkal nme tu kan berangan jap cam puteri raja!!!padahal aku terlalu obses tgk SITI KELEMBAI huahuahua ape plak la siti kelembai dira ooooi!!!!!ohhhh sespe x taw dira gtau ek siti kelembai tuuu citer lagenda kat tv3 tuhhh dira peminat setia woooo hahahaha dah!!!dah!!!dah!!!! merapu raban sudaaa actually nak upload pixa banyak-banyak!!!Banyak kew???hahahahahaha x dew banyak sgt sekadar nak cuci mata adew la kan kan kan haaaa tgk tuuu da terpangaruh ngan cter tuhhhh ckp pown mesti nak jew letak kan kan kan!!
hehehe setelah senyap seketika baru adew kerajinan nak update blog kesayangan ni haaa...
Arinip kan aku relakan diri di "shoot" oleh anak buahku yg sedang berjinak-jinak ngan dunia photog ni haaaa.Padahal nak show off ko nyep nikon baru ek????sje jew nak suh i jeles kan kan kan!!!!sobsob i kesah okeh cukup larhhh sekadar menumpang ko nyep camera hahahahaha
sesungguh nya i masih sayang kan camera sony i tuuu
i nak setia ngan sony dulu sampai da betul2 x ley guna(haaaaaahahaha betol ke ni nanti curang jgk ko ni)
luahan yang tak bape nak iklas sebab nak sedapkan hati yg berduka lara tgk nikon baru sapik punyaaaa huwaaaaaaaaaaaaa:(:(
weeewooot senyum x menjadi huahuahua!!!i malu larhhh owg len snappin pixa i!!!demand plak ko ni ek dira padahal pantang jmpe camera kan kan kan.......sumpahhh!!!x ikhlas langsung lam senyum itu sebab juruphotog ckp"bagi larhhh senyuman paling menawan" bru nak try senyuman menawan ko da snap!!!hadoooooooooooooi ni larhhh hasil nyep~~~~

perghhhhh masyammm nyep mukaaa!!!!adew cam muka gengster tak??tak???"lu pehal?????"hahahha amacam gua ada macam gengster x??? dushhhh kne tumbuk baru taw kihkih

awww aww nak snap pown abes dira gelak-gelak sampai x hengat dunia almaklum laa i kan pemalu huahuahuahua

haaaaa....tgk law i yg snappin sendiri tanpa segan sila i senyum tawwwww aw awww awww awww terlebey sudaaaaaa:P:P:P
btw tocay to sapik!!!sebab da bg i merasa nikon anda yg sangat sangat sangat hot!!!!!awwww i kne belajar lebih bersabar untuk mendapatkan sesuatu!!!!huuuuhuuu:):):)

i'm extremely hepy!!!!!
i miss u my frensss!!!
:):):)

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

model2.. hehehehe

adyhollowgurlz said...

hehehehehe faiz farish malu taw!!!!