Friday, October 15, 2010

UPDATE UNTUK HARI INI!!!

Assalamualaikum kawan-kawan-kawan-kawan!!!!!
jom jom jom bace entry nehhh!!!!!hot n spicy doe!!!huahuahaua hot n spicy pown da berjam-jam lama nyep berlaku kejadian ini ngeee~~~
Al-kisah nye dihening pagi yg sejuk nyep suam2 kuku cik dira da bagun oleh kerana suda berjanji untuk menemani mak tercinta ke pasar(weewittt rajin x????)start da bakul angkat sendiri nyep ngehngehngeh......da siap sume dekat 1/2 jam kot perghhh cm nak gi candle lite dinner kot aku siap mengalahkan mak andam make-up kan owg huhuhu padahal aku sambung Zzzz jap disebabkan kesejukkan terlampau after mandi hakhakhak terdengar je suara merdu ibuku terhegeh-hegeh aku siapkan diri.......
Perghhhh muka x ley blahhhhh dipagi hari......ngan mood yg tersangat lah baik pada hari ini aku strt kereta panaskan enjin bagai dan sempat termenung seketika pastu mula kan perjalananku sambil berdoa kepada yg Esa semoga selamat perjalananku pergi dan balik.Sesampai nyep aku kat pasar tross teserlah kekerutan didahi licin aku nip dan sepantas kilat aku berfikir"ramainye owg,mmg sah2 x dew parking!!!!!dammit!!!gua mau jln2 beli sayur"
huahauahaua(rajin kan kan kan kan???????cakap rajin jgk ye kawan2 hahahahaha).pastu mak aku cakap cari larhh parking dulu mak nak turun dulu so aku pown putuskan kan duduk lam kereta je larhhhh melayan perasan ngan lagu Maher Zain pastu msg beberapa keping ngan incik MHN pastu dia cakap bz plak soo okep larhhhh sekali lagi aku layan perasannnn.mmg ske menung2 jiwang2 kan diri tu tak bermaksud aku nip spesis mat jenin yerp!!!!!
Ngah syok layan lagu Maher Zain terdetik plak nak snappin bagai so buat larhhh muka paling chomel huahuahauaha ble mood okep aku mmg ske larhhh snap2 bagai aku uuuuuummmmpppppphhhhhh!!!!!pic tuwhhhh law x mesti sumthin wrong jew!!!Gigih aku snappin tertibe sebuah teksi behenti depan aku kuar laaa seorang wanita nip sekali imbas semacam kenal tapi aku x igt....aishhhhhhh muda2 da nyayuk ooopssss pelupa larhhh almaklum larhhh ske sgt minum air yg adew semut kuikuikui.okep berbalik kepada wanita tadi yy aku ingat mase aku kecil2 dulu dia nip suka usik2 owg doe yg paling aku takot ble dye cabut gigi pelesu dye kot pastu mula nak sapu2 kat owg doe.aku penah kena mmg bengang kot tp kan aku x mara cuma aku nanges lari2 balik uma....basuh ngan sabun 7 hari 7 malam kot huahauahauahaua......
kejadian yg aku lihat pagi td buat aku gelak nak pecah perut kot lam kete sowg diri doe..pompuan tadi mmg lawak doe adew la seowg laki naik moto cikai jew tegur dye pastu kan pompuan tu wat dunno jew weyy siap jeling lagi pastu kan selang 2 buah kereta ngan aku kot adew la pakcik tu naik mercedes maybe tggu bini dye kot si pompuan nip pown pegi larhhh ckp2 kot pastu lelaki tu wat dunno je.pmpuan tu wat mula blur2 cmtu pastu dye pown blahhh doe.aku hengat sampai ctu je pastu pompuan tuuu pegi plak kat side mirror kereta sebelah aku baiki n betulkan tudung bagai sekali lagi aku gelak doe tertibe kan dye dtg plak kat kete aku sekali lagi betulkan tudung dye huahuahaua oleh kerana kete aku di tinted di x sedar langsung doe aku pown ape lagi cuak la pown aku tros lock pintu then gelak2 slow je larhhhhh pastu dye blahhhhh adooooooooooooooi terhibur aku di pagi buta tgk pompuan tu.Ble mak aku siap membeli sume kteowg pown bersepakat breakfast kat Mcd jew otw tu aku cter kat mak aku...ape lagi gelak besar larhhhhh mak aku ckp la yg pompuan tu kurang 10 sen sebab tu larhhh cmtuuuuuu hadoooooooooooooi:P:P:P
tu je larhhhhh nanti aku kne rajin diri lagi pergi pasar seronok kot!!!macam2 keranah ley tgk huahauahauahauahauahaua
end fer now papai ollssssss gonna miss u!!!!

6 comments:

misskaynezz said...

olaaa

adyhollowgurlz said...

ehheheeh hello!!!

d 4 dahlia said...

amboi2 mak duk beli brg dia smpat curik tulang snapping bagai yer..comey2..eh nasib pmpuan 2 xbuat aksi2 kurenngg sopan cm korek idong ke ape ker..erkk..

adyhollowgurlz said...

sis dahlia
heheheheheh da tu nak melalk owg dongar malu la den kuikui...haaa tu la pown law x tataw larhhhh

Pink Kouture said...

Searching for an exclusive and limited design scarf?Do visit here :
http://pinkkouture.blogspot.com/

Tq,
Pink Kouture

a!nuN96 said...

lawak glew...ad ke ptut mk cbuk2 bli syur kt pasr dye bley duk kat lam kete jew...kate rjin