Wednesday, October 13, 2010

segan x korunk??????

asalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.......cm nak bersyarahan plak padahal law kne bersyarah abis mengigil kot badan aku rse cm diawan-awangan jew smpi adew je perkataan yg tersasul yg pelik di pendengaran akan kuar.it was shamless!!!huahuahauahua tp itu sume adalah pengalaman..........
korunk segan x?????
segan ape nye????
1st...............................
korunk segan x????ble makan kat warung je even korunk nek mercedes x pown pki vogue glerrr kot???segan x??segan x???mesti ble koruk duduk jew kat warung tuuu sume mata-mata pandang korunk semacam je kannn ade yg tersengih-sengih ade yg gelak-gelakkan huhuhu tu laaa kekadang menjadi fenomena plak apabila ternampak atau terserempak ngan owg sedemikian rupa....tp law aku belasah jew warunk cangkung jew law da lapar rembat jew asal pengusaha dan tempat nyep BERSIH dan dijamin HALAL!!!!!yg aku pelik nyep ade plak berfikiran law ade duet kan mesti ataupun WAJIB makan kat tempat mahal2 doe ye larhhhh itu sume atas kehendak diri masing2 kan ape salah nyaaa membelanjakan diri ngan makanan mewah sekali sekali.....tp x salah jgk kan law kita berWANG nak makan kat warung cakung je...tuuu la aku nak stress kat cni IT's DEPEND ON INDIVIDUAL!!!!so korunk x yah laaa nak wat ketupat sia2 jew mentang2 ko tgk dye pki mercedes makan kat warung cangkung ko pki dye da bankrup ke hape sebab dyeowg ngan selera dyeowg.dyeowg makan pown masok perot dyeowg dyeowg yg bayar so x yah la nak bz kan diri nak taw hal dye.
2nd........................................
korunk segan x???ble owg tanya korunk ayah keje ape???korunk malu ke gtaw ayah korunk keje ape???ye larhhh law ayah nye pilot,kontraktor yg masyukkkk tu mmg la x malu nak ckp kan......law ayah petani n penoreh getah cmne?????mmg laaa x kena atas batang idung aku tapi kan soalan nip cm sensitip plak ade owg sanggup menipu doe sebab tkot di perlekehkan...sepatut nye kan korunk mesti la bangga doe law korunk menjadi anak petani sekalipun law seseorang yg berjaya nanti owg akan cakap"anak petani pown bley berjaya" even ayah korunk x masyukkk berjuta-juta pown tapi dyeowg da yg terbaik tuk korunk dunia n akhirat doe........
3rd.....................................
korunk segan x????nak jalan ngan mak korunk law mak2 korunk x vogue dressing ala2 kampung je????maybe maybe ade yg malu kot............tp law aku kan law pegi mane2 mesti nak berkepit jew ngan mak aku siap nak pegang2 tangan lagi doe sampai owg tgk pown kate ank manje tp aku x kesah sebab aku tahu ibu yg melahirkan aku adalah ibu terCANTIK,tervogue didunia!!!!!!korunk x yah r malu nak jalan nagn mak korunk law korunk ade rse malu ke hape...cube korunk igt mse korunk kecil bukan nye setiap mase korunk cantik,comel,ensem kekadang tuuuu ble x menyempat jew mesti korunk nmpk comot,berhingus ijooo tp mak korunk x malu pown nak kendong korunk ke hulu ke hilir......aku bukan hape juz nak ingatkan diriku jew ble kita pandang sekeliling dengan pandangan tersirat mungkin kita x rse pape tp ble kita pandang ngan mata hati dan menyelami maktersurat baru kita faham dan mengerti erti sebuah kehidupan......
end fer now!!!love n miss u readersss!!!!

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

tak kesah.. kalau aku, makan mana2pun blh... janji kenyang... tak payah nak segan...

adyhollowgurlz said...

hahahahaha betol2 x kesah pown kan kan kan