Tuesday, May 24, 2011

at last come the nostalgia time


Assalamualaikum

apa khabar orang kampung????perggghhhh macam wakil rakyat la plak aku nih haaaaa hauhuahaua

Tahaaaaaa it's nothing actually i just wanna tell i'm SPECKY now hahahahha again and again almost one and half yaer kottt aku tinggalkan dunia spek nihhh,sebab selalu rse tak selesa kekadang air mata mengalir tanpa diduga rajin la plak pergi menjelajah untuk buat medical check-up mata hueheuheue.

lepas je sesi temu bual ngan doktor sume
incik doktor nasihatkan aku pakai spek untuk hindarkan sedikit masalah,aku masih boleh bergiat aktif ececewahhhhhh pakai lens tapi selama 8 jam sahaja sebab ianya tidak elok untuk mata




6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

itu dlm kete myvikan? hehe tetibe

Rara Nasiha said...

kekadang pakai spek tak selesa la. sebab tu suka pakai lens. tapi lens plak ada banyak effect.

AISYAH JAIS said...

dah pakai speck pon comel gak tu . heeee .

dira aziz said...

faiz:a'haaaaa baby kita myvi je hauhauahau

dira aziz said...

rara:betol sobsobsob heeeee tp still pakai lens

dira aziz said...

aisyah jais:teheeeeee tkr2 kekadang pakai spek kekadang lens