Tuesday, May 3, 2011

kecik punya pasal


Assalamualaikum:D:D:D:D

hehehehe saya kembali untuk berblogging:):):)

hari ini jom kita gelak sedunia
ape tak nya,dira kuar jenjalan ngan my sis sekali terserempak ngan kawan sis dira
dye pown ramah duk interview aku hadoooooooi
tak terkata aku melayan pertanyaan yang bertubi suppp suppp aku dian seribu bahasa huahauahauahaua




persoalan yang buat aku sembur tea three layar
"awak ni anak eni ke???"

eni tu sis aku yang terpampang kat atas nihhhh kahkahkahakahakah tersedak kakak aku
aishhhhhhh makcik ni agak-agak rr ckp aku anak sis aku kuikuikuikui
dye ckp sebab aku kecik lalalallala aku mula berfikir kecik tang mana tuhhhhhh
memang haru biru laaaa bila cakap aku cam budak skula rendah hadooooooi laaaa


muka semacam nih dikatakan "budak sekolah rendah"
olalalallalalalala
yahooooooooooooooooooooooooooooooooo
boleh manje-manje,nanges-nanges lagi laaaaaa budak kecik kannnnnnn
phuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuui
hahahahahahhahahaha
ble nak tinggi cepatlah tinggi
fuhhhh fuhhh fuhhhhhhhh tinggi dira!!!!!!!!
hahahahahahaha


2 comments: