Thursday, May 26, 2011

mental

Assalamualaikum

mental,mental,mental,mental,MENTAL,MENTAL
bukan aku sakit mental tapi nak citer pasal mentaliliti orang kita atau lebih dikenali MELAYU,bukan aku nak rendah-rendahkan tapi sikap dan mentaliti diorang yang membuatkan anda nampak sangatlah low minded,maaf bukan nak sakitkan hati sesiapa cuma bila perhatikan sekekeliling membuat hati berdetak dan berfikir

contohnya kalau jalan kat mall kannn you alls pakai t-shirt,jeans,tudung & flip flop mesti pandang semacam je seolah-olah pelik mula la kedengaran suara-suara sumbang seperti"lahhhh,pakaian cmni ni pown dtg mall" helloooooo ape ko ingat nak datang mall ke hape wajib ke make-up,touch up sana sini baru lehh gi mall wakluuuuuu.
Elehhhh kalau gi mall make up sana sini bagai retissssss tapi duit hampehhhhhhhhhhhhhhhh nak beli air pown berkira bai baik ko duduk umah je cakap banyak tak guna.Pakai bese-bese walhal selipar jepun pown duit berkepuk-kepuk dalam poket barulah glemmmmm doe,jangan asik nak komen orang je.

pastu en bila ko langgar orang,jangan plak ko buat-buat bodoh je ringan-ringan kan mulut cakap "MAAF" tak pown kalau selalu speaking says"SORRRRRRRRRRY" kan senang,ni tak kalau pown mak aiiii terlanggar maut dia bagi jelingan maut tak pown jengil-jengilkan mata eeeewwwwwwwww,kalau jantan plak langgar pompuan dahi licin mula laaa mereyam miang cam ulat naik badan(x semua lelaki hanya lelaki tak budiman),kalau langgar pompuan kurenggg mulut pown bunyik"buta ke,jalan pandang atas" wahwahwahwah.penah tak korang fikir perasaan orang tuhhh?????

renung-renungkan lahhhhhh ni keadaan sebegini berlaku disekeliling kita,tanpa kita sedar kita
dah malukan orang,guriskan perasaan orang.

hanya luahan hati

end for now

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

lagu blog hang best

dira aziz said...

hahahahaahha best cam tuan dye