Saturday, January 24, 2009

HARIKU DI KELANTAN

It is true,shopping only for a girls???Hahaha no comment......walaupown homeworks memanggilku untuk disiapkan tapi aku masih sempat untuk bercuti sepatut nyep aku membilang hari nak SPM..semalam aku ngan mak aku spent a lot of our time kat KB Mall jew coz memang rancang nak balik kelantan pown cuti nip sian abah aku tunggu kiteowg sampai cedera...alkisah nyep begini menyebabkan abah cedera....semalam mase tunggu kteowg window shopping but most likely shopping hehe...dye jumpa kawan lame setelah 20 tahun x jumpe coz terlalu gembira,so they have a long chit-chat.On da way dyeowg nak gi lunch entah camne dua2 owg sekali bley tersadung abah aku luka tapak tangan ngan lutut tapi kawan dye luka kat dahi cian nyep lew dua2 ayahanda nip.....kelakar gak ble abah citer balik kat kteowg,aku ngan mak memang simpati giler2 ngan abah tapi ble abah story balik wat kteowg ske cam nak pecah jew perut......aku memang dari umah memang plan nak beli ape so senang jew keje cuma kena pilih jew...ble masuk jew da buat aku ngan kakak aku kelabu mata coz diskaun memang tahap cipan rambang mata dibuat nyep...tapi kan walaupown nak berbelanja mesti berpatutan aku ingat sesangat ayat abah memang betol pown......bese la kan ble Gong Xi Fa Cai or perayaan len mesti mall2 seluruh Malaysia akan menawarkan harga runtuh...walaupown harga runtuh faktor kelembapan ekonomi yang berlaku skarunk nip menyebabkan peningkatan para pembeli sedikit terjejas.....hehehe melalut palk aku pasal ekonomi nip.....berbalik kepada asal sesampai jew kteowg terus melencong ke bandar KB coz awal lagi mase kteowg sampai....setelah penat n puas menjelajah mall tuh kteowg pown teruskan perjalanan nak balik umah mak sedara aku..abah dah ilang mood sebab kecederaan yang dialami nyep...sampai jew mak sedara aku terus jew paksa kteowg makan tapi terpaksa la menolak nampak nyep coz terlalu kenyang tetiba sepupu aku tanya mak aku nak pegi pengkalan kubor tak..mak aku apalagi memang suka meronda2 pown walaupown selalu jew pegi so kteowg pown rehat2 aku plak merawat abah..hahaha cam doktor plak rse nyep...hanya aku,mak aku,kak jun,citta,fitri dan abg lan jew yang pegi.Waaa memang ngam r c fitri ngan aku n femli bese nyep susah ckit nak rapat ngan dark beso nip....hehehe.x beli papepown juz window shopping actually nak jalan2 jew bukan nyep ape pown....memang bezz r duk kat kelantan nip makanan nyep,owg nyep n sume lew aku suke..hikhiks lagipown mak aku owg kelantan gak.Yang paling aku suka nasi berlauk......waa memang bezz r...ble duk kat cni macam nak menetap plak hahahaha.....tapi ble tak taw lew...thats all for now maybe..chow luuu.Bye21..mmmmuuuaaaahhhhxxx!!!

3 comments:

pali dark ensem said...

ooooo balik hometown x ajak aku..sampai ati ko dira...so hows everyone???? i mizz u all....hows ayah chik???Is it he got serious injured???

adyhollowgurlz said...

ek eleh....wat pew ajak ko bukan nyep dpt untung pown.........everyone okis here so how about u????oooouuhh dun worry my dad okey...not too serious coz im treated him...hahahaha,kteowg pown windu kat ko.....

dark ensem said...

hohoho sampai ati........