Tuesday, November 30, 2010

SAPE TAK SUKA MAKAN

Assalamualaikum:P:P:P

sape tak suka makan?????angkat hidung!!!!!!
jap jap jap nak kira atu,uaa,gaa,pat,maaaa aishhhhhh one two,three,four suddenly 10 hahahaahaa(sila masuk skula tadika balik) kuikuikui

mmg title tak boleh blahhhh kihkih aku mmg suka makan doe.makan la papepown aku belasah je asalkan bukan organ dalaman binatang,batu,kayu & tunggul.segala yang halal sesuka hati je boleh masok dalam tummy comel ye(gedik2 sudaa,cubit laju2)

segmen kembali topik asal
aku paling suka makan masakan mak aku papepown sentuhan air tangan mak aku sodappp je aku rasa doe tak pown kalau mak aku masak lauk yang aku tak makan feveret aku biasanya kicap pastu penyek lada kasi hotttttttttttttttttt perghhh memang best!!!!!nampak tak nampak tak nampak tak aku tak cerewet hehehehe sesape nak jemput aku makan nasi ngan kicap suda memadai bertuah nya jadikan menantu(okepppp prasaan lebih) hauhauhau tuu mak mentua tak tengok lagi aku makan haaaaa trosss pengsan sebab kena beli beras berkapit-kapit kahkahkahkah okep tipu aku makan ciput sebab tengah berdiet!!sebab apa aku DIET?????


sebab



sebabbbbbb



arggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhh

sebab



.......................inilah........................




tahu x kenapa???bukan nak promo mencari jodoh tapi nak show off pipi tombammmm bam bam
sebab tu dengan berbesar hati aku berdiet dengan berpuasa dan mengawal pemakanan seimbang.sekarang atau lebih tepat bermula hati ini aku berbuka dengan buah-buahan dan makan makanan yang lite je dan tidak berminyak.awwwwwwwww bagus kan??kan??kan??harap-harap berterusan lahhh semangat ku ini mahu menepis segala tomahan sistaku yang selalu je kritik "adik u soo chubby","adik asal pejal sgt lengan ko","adik better ko kurangkan tido" pasti adik bla bla bla bla malas suda nak layan kuikuikuikui

tgk sudaa terpesong niat asal ku nak preview pasal makan.
korang pena tak rasa cam hampesssssssssss menyesal sangat bila korang pergi makan kan pastu makanan kat restoren tu cam hape ntah phhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuii pena kan kan kan angguk cepat!!!!!aku memang sakit hati tawwww kalau makan kat tempat hampesss camni sebab rasa macam bakar duit doe sayang duit melayang2.

tapi kalau duit aku melayang2 sampai kopak sebab makan kat mana2 pown warung ke restoren kew sodappppppppppppppppppppppppp!!!haaa tang tuuu tape aku tak kisah doe nak pegi makan hari2 pown tape hikssssssss

last but not list
kalau korang makan kat luar hati2 ye sebab sekarang susah nak cari yang betol2 bersih almaklum la kan law bahagian dapur bersepah-sepah konfemmento tempat camtu paling disukai oleh cik siti a.k.a tikus kannn tanpa disedari makanan yang tak bertutup tu dikencing oleh cik siti tak pasal-pasal plak ko mati katak kannnn.korang mesti hati2 tawww pesanan budak comel ni huahuahuahauahaua!!!!


sekian dulu laaaa suda malas nak menaip huisssssssss:):):):)

end for now!!!
muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

kamu is sgt2 comel..
:)

saya tak suka makan sayur
hehe

ANATI SOKI said...

eh.. syg.. tembam le comel! boleh picit2 pp smapai merah.. teheeee:p

dira aziz said...

anisa:teheeeeeeee mane ade malu la awwwwwwww

dira aziz said...

sis anat:tombam susa nak fit ngan baju x chantek susa nak mix n match bagai heeee

cik EPAL said...

tak ada la tembam sangat. watpe nak kuruih. hehe

dira aziz said...

wowwwwwww!!!!!terkelu heheeeeeee tembam la cik epal kuikui

ada mokhtar said...

nak pipi tembam... i teringin sangat nak kembangkan pipi i ni..tak suka betl tgk pipi sndiri..