Sunday, November 28, 2010

MULA GATAL NAK MERABA-RABA

Assalamualaikum:P:P:P:P

hai,helo,oit,hui sumua:D:D:D
Aishhhhh terlebih excited la plak kecoh je nak greet org ayoyoyoyoy!!!!heeeeeee
Saje je kannnnnnn nak beramah mesra bukan sonang cik dira ni haaa nak beramah-mesra tapi dira tak sombong tawwww~~~~

Okep kerana terpanggil oleh behlogg kesayangan untuk menghudate ni haaaa makanya tercongok laaa saya didepan lappy sambil nganga nak tulis title ape yaaa untuk entri kali haaa,duk pkiaq pkiaq okep frankly speaking akhirnya terpancul laaa tiltle ni haaaa
"MULA GATAL NAK MERABA-RABA"
ooooooopppsssssssssssssssssssssssssssssssssssss
cam lucah je kannnnnnnnnnnnnnnnnn tapi ni bukan nye nak citer pasal kelucahan tetapi nak story the mory pasal kegatalan awwwwwwwwww~~~~sebenarnya bila kte rasa gatal-gatal tu mula nak raba-raba kan tempat gatal tu pastu garu-garu tak hengat dunia amik ko sampai kekadang luka lencun???apekah bahasaku ni tukar balik sampai luka-luka~~~~
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hehehehehehe ntahhh ape bebelit sangat nak citer pown tataw.
let's make it simple!!!
camgini dira ni mmg alahhh giler kot ngan HUDANG korang taww tak ape itu hudang bukan hidung taw hudang tuhhh UDANG laaaa hikhiksssss sebab kalau dira makan hudang selain yang omak dira masak konfen wajibun automatically naik merah-merah kat badan pastu kan gatal-gatal ishhhhhhh mmg miang mereyam arr gatalnya tapi kan tapi kan tapi kan "ape banyak tapi daaaaaa" tapi law udang yang mak dira wat boleh je makan tanpa ragu-ragu,was-was atau gerun untuk makan tawwwwww sebabnya...........meh meh meh duk rapat nak gtaw~~~
"MAK DIRA CAKAP MSE BERSIH HUDANG TU BUANG LINE HITAN KAT BELAKANG BADAN HUDANG TU PASTU RENDAM DALAM CUKA"
hikhikhik omak den sudah berkongsi petua tuuuu dia ubat nya supaya
makan tanpa rasa kegatalan dan kemiangan.
haaaaaaa pesanan penaja selamat mencuba petua tuuu bagi orang yang alah cam dira apabila nak makan hudang!!!!


end for now,lotzzzzzza of love ummahhhhhhhh~~~


4 comments:

ANATI SOKI said...

petua yang berguna! boleh try plak pasni.. :)

adyhollowgurlz said...

sis anat,try jgn x try!!!!heheeeee

ahmad endo said...

ok tu...hehehe

adyhollowgurlz said...

hauhauhau ape yg ok??