Wednesday, November 24, 2010

KEGEMBIRAANKU & KESEDIHANKU


ASSALAMUALAIKUM:p:p:p


First of all,let me introduce the blog owner yang punya eyebag mmg x ley blahhh kuikui!!!

Phuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiii udah kenal doe muka engkau wooook aduuuusssss hahahahaah tapi tape la kannn I nak nak nak nak jgk tempek pic I sajeeee je kannnnn!!!!

Awwwwwwwwwwwwwww malu larhhhhh kne tutup ngan tudong saji ni haaaaJJJ

Merahhhh sudahhhh pipi makkkkkkkkksss nok!!!

Udah2 lewww karut-mengarut tuhhhhhh mmg sampai esk,lusa ,tulat,x abissss kannnnnnn…

So straight to the point!!!

~KEGEMBIRAANKU~

Asal nmpak comot-momot je aku ni????kenapakah??jommmmm bisik2

Sebenarnya aku kejot lewat nak ngedate kuang2 so capai je mne2 nampak dimata tgk larhhh ngan tudung ntahhhh pape je aku pilih x mix n match langsung plus kemalasan ku nak gosok tudung bawal soooo capai je larhhh kannnnnnnnnnnnnn tengok tengok tengok lagi sekali adooooooooooi teserlahhhhh pipi tombammmmmmmmmmm bam bam bam tuuuuuuuuuuuu!!!!!(agak stress di situuu)sampai ragu nak kuar uma tadi tapi kan belasah jew sebab da lambat hahahaha nak jumpa air mata oooppssss salah mata air hahaahhaah~~~

Jeng..

Jenggggg…

Jenggggggggggggggggggggggg

jengggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg


----

----------------------------

-----------------------------------------

------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------
incik kesayangan~~~~



SENYUMAN MENAWAN HATI TERTAWAN!!!“Nampak nya saudara disini tersenyum lebar menyokong kata-kataku”perggghhhhh cam nak bersyarahan plak aissseehhhh hamboi hamboi mmg lebar senyuman ni kuikuikui yg heran nyep ape motif tangan incik kesayangan ni????konfuse sebentar bersama beuno!!!hahahaha actually nak wat peace tp x menjadi soooo terhasil larhhhh pixa seperti diatas kihkihkih janji tuan punya badan clear kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!


Oleh kerana sudah sepurnama tidak ketemu,kekanda dan adinda mood bercampur baur larhhh kannnnnnn kejap2 golak2,kejap2 sedey2,kejap2 hepy2 sonang crite all in 1!!!

1 now 1 forever till die!!!

Habissss hancusssss iklan 1 now 1 nescafe hahhaahhahaJJJ

~KESEDIHANKU~

Part nih paling paling paling meruntun jiwa dan perasaan aku!!!

Camne x sedey kannn setiap langkah dye pergi tinggalkanku :(:(:(

Tetapi aku pujuk rayu hatiku supaya tidak bersedih sebab dye tinggalkanku kerana sesuatu yang wajib dilakukan untuk urusan hidup sehariannya dan setiap kali itulah aku tabahkan hatikuLLL.aku jadi kuat semangat dan tabah sangat untuk lalui semua ini,alhamdulillah!!!

Serasa tak perlu untuk meluah terlalu banyak biarlahhh hati berbicara segala nya walaupown hatiku menangis:(:(:(




Sepanjang jalan menitis manik2 cinta ke pipiku

Aku kembali senyum dalam sendu!!!!!

Kehidupan mengajar aku kesabaran,ketabahan dan kecekalan::):):)

sungguh agung YA ALLAH perasaan kecintaan dalam hati umatMU

Alhamdulillah!!!

End for now!!!

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

SENYUMAN MENAWAN HATI TERTAWAN

I Like this....

adyhollowgurlz said...

hahaha adakah senyuman anda menawan??