Saturday, December 4, 2010

AMACAM RAJIN TAK???

Assalamualaikum:P:P:P

gelak evil jap***
harharharharhar cam tak cukup je kahkahkahkah macho x???okep boleh blahhhh kena reject jadik menantu paling unggul!!!larikkkkkk balik nanges sokseksoksek kuar hingus biru aipsss??hingus biru ado kew???stoppp!!!stoppppp!!!kotor r wehhhh cakap pasal hingus pepagi buta ni haaa......

ni haaaaa nak tanya satu soklan satu je janji tak tipu~~~

kalau hujan-hujan korang pilih untuk tido dan bangun memasak sendiri atau bangun tido dan pegi beli breakfast????

jawab jawab jawab jangan tak jawab!!!!!!

jawapan aku laaaa aku lebih rela tido berbungkus sambil pelok-pelok ketat mr.H aku pastu en bangun balik RAJIN BUAT BREAKFAST.
apasal mesti caption rajin buat breakfast?????alaaaaaaaaa hikhikssss jangan la tanyaaaa cam tak bese plak en.okep laaa sebab korang duk nganga aku gitau sebab aku RAJIN lahhhhhhhhhh hahahahahahahahhahaah(ayat masuk bakul sendiri ado je nak kne piat tinge ni haaaa)

Jadinya breakfast aku hujan-hujan ribut-libut nihhh aku pown senangkan diri dengan menggoreng kentang,hiris sebatang lobak merah bagussssssss tawwwwwww makan lobak untuk mata menawan okep tipu untuk dapat mata yang lebih terang pastu hiris tomato untuk dapat kulit gebu macam aku okep tipu lagi harharhar tapi kan betul laaa orang makan tomato ni kulit cam perggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh lawa doe!!!!
Bagi yang nak kulit cantik,gebu-geban,menawan makan lahhh tomato hari-hari cam aku selain tuhhh makan tomato pown boleh awet muda mungkin macam incik kesayangan aku yang suka makan tomato.
PERHATIAN kepada yang nak makan tomato tapi en tak boleh nak telan rasa loya geli-gemelan ngan bau dan rasa tomato tuhhh apakata korang cicah dengan sos+mayonis kalau cheese serbuk ado letak la sekali gaul-gaul ngan tangan ooooppppppppsssssssss jangan jadi pengotor gaul-gaul nagn sudu larhhhhhh teheeeeeeeeee,memang best glerrrrrrrrrrrrrrrr tak terhingga menjilat jari kalau korang cicah-mencicah tomato ngan bahan-bahan tadi.SELAMAT MENCUBA & BERAMAL!!!!!:):):):)



sebab ape aku tak rajin nak kuar beli breakfast????sebab kalau hujan aku akan duduk membantu je lahhh dalam kete

alasan 1:tak mahu kena hujan sebab nanti deman
alasan 2:nanti baju basah
alasan 3:nanti selipar atau kasut kotor
alasan 4:nanti make-up luruh kne air hujan
alasan 5:tak selesa mula la sakit hati nak marah orang

harharharhar boleh terima ke alasan aku tuhhh???sebenarnya sebab aku malas nak kuar pastu aku akan mencipta pelbagai alasan weeeeeeeeeeeeewoooooot kalau aku memang semangat nak kuar hujan lebat ribut petir memang aku redah je heheheheheheee.

AMACAM KORANG RAJIN TAK CAM AKU?????
harharharharhar

end for now~~~~~~



10 comments:

kyoO~rEz@ said...

hahahahaha.."rajin" nieh..mak mentua suke..hu3

dira aziz said...

harharhar bro kyoo~reza hukhukhukhuk alhamdulillah wajib rajin setiap masa nihhh

ANATI SOKI said...

ehehehe.. anda mmg rajin.. :p

dira aziz said...

teheeeeee blushing la plak sis anat ni......

::FAIZ FARISH:: said...

okla, kau rajinla.. hehehe

MIMIE AIZA said...

nanti rombongan meminang datang. ahaha

dira aziz said...

bro FF:sumpah cam tak ikhlas!!!hukhuk

dira aziz said...

mimi aiza:harharhar renjis renjis di pilis weheeeeee

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

rajin teramat sgt sygg!!! haha

dira aziz said...

fifey:harharhar blushingggg sudehhhhhhhhhhh