Wednesday, December 22, 2010

KENAPA PERLU TOUCH UP ATAU MAKE UP???



Asslamualaikum:P:P:P:P:P

selamat malam semuaaaaaaaaaaaaaa
ececece macam da nak tidooo la plak tapi tangan masih gatalgatal nak taip papan catuk nihh almaklum laaaaa tetiba hormon menyerang menyuruh update bloggggg aissshhhhhhhhhhh:):):):)

awk awk awk awk awk lelaki dan pompuan
nak tanya!!!!!
jom share pendapat sekerat dua kerat dengan saya(awwwwwwwww saya lahhh plak kuikuikui)

KENAPA KITA PERLU TOUCH UP ATAU MAKE UP???

katakan kenapa
kenapa kenapa kenapa


cuci lahh mata dengan muka pucat tak bermaya nihhhhhhh
keputihan melampau kerana lighting melampau sila abaikan

kerana kemalasan yang sedikit kekadang aku kuar aku tempek BB cream ngan silky white powder je dan dan dan dan aku akan kelihatan sangat sangat sangat sangat pale semacam orang tak makan setahun wahwahwahwah propa sudaaaaa hahaahhahaha tapi sumpah tipuuuuuuu okep reverse malas nak delete sumpah tAK tipu aku memang nampat pucat tanpa touch up walaupown hanya secalit eyeliner~~~~



meh meh meh nak jamu mata ngan muka poyo harharharhar
baru ada selera nak tengok nihhh la sedikit je aku tempek ape yang patot dan termampu kudratku buat sekurang-kurang nya tidak lahhhh pucat.

apa yang aku tahu
1.tempek stick foundation
2.compact maybeline
3.eyeliner toreh je ikut sukahati hahahahaha
4.sedikit blusher pusing la berus tuhhh kekiri kanan ikut sukakaki aku puloookkkk
5.kekadang kalau ingat akanku calit lipbalm(kalau ingatlah kannnn)
6.eyeshadow(memang comot la aku tempek eyeshadow nihhhh tak kreatip nak blend blend bagai harapkan mata je booolat)

konklusinya,aku nihhh failed la bab make up nihh budak baru nak blaja la katakan kepada otai-otai yang da prooooooooooooooooopa oooppssss maksud aku proooooofesional tuuuhhhh sila lahhh tunjuk ajar:):):):)

mehhh mehhh mehhhh kongsi pendapat
nape laki pompuan suka touch up atau make up????
:):):)


end for now




6 comments:

CIK CIRA said...

saya tak suka make up...nak bersanding nnt baru make up kot......heee c(=

Lyaa Suriany said...

to gain confident

hehe
kalo xmake up

sis tak confident nk face orang

lgpun just a simple make up
compact powder, eyeliner n blusher
sis tak suka pakai foundation...

Adii NakHeran said...

saje je singgah,,, ni touch up ngn make up untuk gurls jeq,, laki xboleh an???
hehehe

dira aziz said...

cik cira:teheeeee a'haaa kan atas pendapat masing2 nanti nak sanding memang vogue punyaaaaaaaaaaa

dira aziz said...

sis lyaaa:a'haaaa kannnn YAKIN tu kena adoooo

dira aziz said...

adii:teheeeeeeeeeeeee pown bolehhhh lelaki touch up pown okehhh ape