Friday, December 3, 2010

sunat??jawi??potong???

Assalamualaikum:P:P:P

ping pingggg pinggggggg tok mudin adooo???

haaaaaaaaa ye ko nak ape???

nak sunat!!!!!nak kawennnnnnnnnn!!!

owhhh begitu ceritanyaaa mari mari mari masok,haaaa sila la duduk.Kamu ni sudah sedia ke nak potong????

ye tok!!!x sabar!!!

hahhhh,bagos-bagos....mari mulakan.

waaaaaaaaaa banyak nye senjata pisau,senapang,pistol....

hahhhhhh tuuu sume hiasan sahaja jangan di takutkan ye

mengigil seluruh badan grrrrrrrgrrrrrrr~~~~~

tok ermmmm saya nak balik dulu laaaaa tak sedia la plak c u next time tok!!!!

larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!kahkahkahkahkah


teheeeeeee aishhhhh malu la plak nak wat entri ni haaaa kemut-kemut aku nak tulis harharhar ni haaa nak habaq petang tadi aku pegi tengok anak buah aku potong "bebird".
Excited plak aku nak pegi tengok orang berjawi almaklum laaa tak pena rasai suasana camtuhhh aku mne lahhh ade abang ke adik lelaki nasib baik ade anak buah lelaki yang ramai bolehhh la jugak tumpang rasai acara berjawi harharhar.



hikhikhik muka terujaaaaaaaaaaaaa:):):) nak pegi tengok orang berjawi sampai pakai shawl pown aku pulun je atas kepala aku ni haaaa.
first time dalam hidup nengok orang berjawi memang sangat terujaaa kannnnnnnnn sampai anak buah aku siap lompat-lompat lagi nak berjawi.

maklum la aku ni memang suka menyakat bila diorang tanya aku aku pown reka-reka laaa sakit tok mudin tuhhh potong sampai abis la bla bla bla pastu mak aku marah laaa en sebab tkotkan diorang camtuhhhh harharharhar tapi semnagat diorang tak luntur pown tetap menggedik nak berjawi tawwwwww.excited duk dengar abah aku ceramah kat diorang pasal jawi pagi tadi.

masa pegi tengok diorang tadi anak sedara aku yang seorang tuhh da masok yang lagi satu masih menunggu...ngan selamba badak dia tegur aku

"suyaaaaaa,hai hai hai"(sambil angkat2 kening)
cehhhhhh berlagak punyaa budak nanti meraung jugak kau ni hahahahaha

sekali keluar anak buah aku yang pertama tuhh nangis kahkahkahkah tak mahu daa duduk rehat2 trosss nak balik umahhhhh!!!!
batai gelak gile-gile

yang kedua pown camtuhhhh abes cakap besar,asik gelak2 orang tadi hahahahaha
cam ragam aku tengok tadi huwaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahhahahahaha memang seronok sebab pengalaman pertama kan kuikuikui


muka aku booooo kan diorang sebab nanges harharhar(cam muka nak mintak lempang pown adooo nihhh):P:P:P:P


teheeeeeee ngeri jugak tengok diorang punya bebird tuhhhhhhhh duduk ganas2 ckit darah bagai.yang paling tak tahan semua jadi manja sikit-sikit panggil nak itu ini doe kuikuikui.paling tak bolehh blahhh tengok diorang jalan kekadang cam simpati plak aku tengok hukhukhuk

pesanan penaja kalau korang nak sunat,jawi atau potong bebird anak-anak korang sila laaa buat ketika masih budak sebab bebird diorang akan cepat baik!!!!ermmm kesahihannya sekadar mana tak tahu laaa sila la rujuk kepada yang pakar:P:P:P:P

teheeeeeeeeee i have great nice day!!!!!!:P:P:P:P

end for now!!weheeeeeeeeeeee ummahhhhhhhhhhhhh!!!



6 comments:

virgolastever said...

bila bdk2 kena potong bebird dia..mmg mcm2 ragam leh tgk...yg xleh blahkan virgonya anak buah pun kena sunat gak tp mama dia yg nngis tgk anak kena sunat...

dira aziz said...

hahaahahhaah virgo kan kan kannnnnnnn mmg lawak gler

ANATI SOKI said...

omg! tgk? uiyooo! kakt tak brani kot.. geli geli

::FAIZ FARISH:: said...

lol

dira aziz said...

sis anat:a'haaa nak taw cmne...teheeee

dira aziz said...

bro FF:asal lawak ke??