Saturday, December 25, 2010

|:RANDOM:|

Ello yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!
sihatkah yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!
suda makan yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!

yo yo yo yo wassup,wooo yolanda
awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

apo kono eh jang????
ish ish ish ni laa penangan tidur lepas magrib ngan tempek bedak sejuk konon-kononnya nak mengGEBUkan kulit halus semulus kulit bayi,sekaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dapat nightmare yang bukan-bukan terkejot kingkong aku terus celik mata masok toilet bertambah tambah terkejut wajahku yang bertukar jadi tepung gomak hahahaha nasib baik tak pengsan dalam toilet tuhhhhh,ayoyoyoyooooo melalut sudah seperenggang

dari yawwwwwwwwwww yawwwwwww yawwwwwwwwww salam pown lupa kalau sapa mak mentua camtuh mau nye dia tendang aku macam bola sepak*bayangkan*
ASSALAMUALAIKUM:P:P:P:P
walawehhhhhhhhhhhhhhhhhh ade ciri ciri kakak ipar atau adik ipar pilihan tak???
kuikuikuikui menggedik sudaaaaaaaa,layannnn je zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssss!!!!!!!!!!



arini nak kata sejuk tak la sejuk kan nak kata panas tak la jugak
makanya syoookkkkkkkkk habis berguling-guling atas katail dibawah blanket
awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

semamang nya hari yang cool untuk berguling-guling
mmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bosan kannnn asik citer pasal berguling-guling atas katil kannnnnnnnnnnnnnn

sebenarnya arini aku kuar jumpa BFF aku pastu hepy doe rasa cam nak loncat-loncat sebab dia bagi aku frame kat atas tuhhhhh handy made doe!!!kreatiffff huhuhu kalau la aku ermmmm konfem tak jadi frame tuhhhhhhhh!!!
tapikannnnnnnn penting ke benda???
yang penting hubungan yang terjalin bukan harta benda wang yang ku cari dalam perhubungan tapi keikhlasan,kejujuran dan keyakinan menjadi prinsipku.

lepas je jumpa BFFku,aku mula mencari barang-barang keperluanku sambil cuci mata,sedang leka cuci mata aku rasa bagaikan digoda-goda dengan sehehai shawl ape lagi rembat laaaa tanpa fikir panjang bila aku nak pakai aku pown tak tahu hahahahaha

aku cari flip-flop lepas tuuuu aku ni macam ada perasaan was-was camtu bila da banyak pilihan aku mula rambang mata doe!!!aku rasa nak amik semua pasang tapi bila fikir secara waras aku pujuk hatiku untuk pilih satu je kuikuikui
akhirnya lepas test-test-test-test-test aku pown pilih kaler tourtoiqse*betol ke ejaannya,wawawawawawa aku sukaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!


Lepas sukaaaaaaaaaaa suki aku rasa nak nages plak sebab duit aku da habis!!!!
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kenapa aku harus tergoda dengan semua itu????
insyaallah nanti ada laaa rezeki lagi....harap2 masyukkkkkkkkkkkkk!!!

end for now!!!


9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

mmg akan rase nak menangis kalau duit habis
huhuh

Lyaa Suriany said...

syok jumpa bff
sis dah lama tak melepak ngn bf
msg2 busy jek

dira aziz said...

sis anis:memang pownnnn aishhhhh

dira aziz said...

tehe sis lyaaa:yeheeeeeeeeee jgn isau nanti ley la jumpa:D:D:D:D

CIK CIRA said...

wahhh...happynye die ea...

CIK CIRA said...

wahhh...happynye die ea...

ANATI SOKI said...

hehehe.. kakt pun dah takde duit!!!!! waaaa.... tersiksa

dira aziz said...

cik cira:hepy jugak!!

dira aziz said...

sis anat:sobsobsob kannnnnnnnnnnnnnn sodehhh