Sunday, December 5, 2010

BIAR PAPA ASAL BERGAYA

Assalamualaikum:P:P:P:P

peace yawwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!hahahahahahaha rock x?????okep okep okep bertukar menjadi ayu semulaaaa kahkahkahkahkah

jom kita singkapkan "BIAR PAPA ASAL BERGAYA" wahwahwahwah glam kan tajuk arini
lets cikidaout ape tuuuu biar papa asal bergaya?????
arini aku nak cakap ngomong talk pasal hot stuff,pakaian dan semua2 la yang melekat pada diri kita semua.

sesetengah pendapat berkata"wajibun pakai bende2 yang mahal dan branded sebab tahan lama dan vogue gtuuuuuuuuuuu"

yang xtak bolehhhh blahhhhh ada yang berkata"ermmmm pakai pakaian branded boleh berlagak ckit nak show off sebab orang-orang berada la katakan"

hah!!!!!!!

ade juga berpendapat"alaaaaa pakai je pape pown asal kan padan dan tak nampak weird,sesuai dan tidak menjadi umpatan orang,campur-campur pown okeh pakai yang branded dan tak branded"
haaaaaaaaaaaaaaaa ni ayat orang merendah diri yang aku sukaaaaaaaaaaaaaaa!!!



okep mehhhh mehhhh nak show off muka comot yang tidak sokong biar papa asal bergaya.kenapakah???mengapakah????apakah?????

sebab nyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

1:bila dah papa duk melabur kepada hot stuff yang terlalu digila-gilakan tuhhhhh terpaksa mengemis mintak belas ihsan yang jadi mangsa mak bapak la kannnnn tapi memang la tak de kalau mak bapak yang tak kesian kan anak mesti hulur-hulurkan jua

2:bila da pokai sibuk duk mengeluh sana sini yang nihhh paling tak tahan

3:muka pown monyot je tawwwwwwwwww bila dahhh papa sume orang nak kne marah

4:mulaaa la salahkan diri sendiri baru nak beringat-ingat,terhantuk baru nak terngadah

5:kalau ade awekkk sesetengahnya sibuk nak pau awek kan kan kan kan yang nihhh paling annoying doe.

tuhhhh je alasan yang dapat aku sembahkan berdasarkan perhatian mata kasarku
teheeeeeeeeeee pasni korang jangan plak kondem aku tawwwwwwwwwwwwwwwww aku bercakap secara umum kalau korang nak beli barangan branded teruskan jangan segan silu tawwwwwwwwwww
peace no war!!!!
teheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:):):):):)


end for now!!!





9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

sangat comel :)

Aisya J said...

Kamu sangat cantik <3!~

Aisya J said...

Kamu sangat cantik <3!~

dira aziz said...

anisa:teheeeeeeeeeeee thnxxxx kamu pown comel!!!

dira aziz said...

aisya j:kamuuu pown same tawwwwwwwwww comel jgk!!!

MIMIE AIZA said...

bercakap dari pengalaman ke?? eheheh

dira aziz said...

mimie aiza:yup mungkin

Halia Kentang @ Annpaan said...

so idup biar lah sderhana saja je kn2x.
hehehe

dira aziz said...

halia kentang:betol betol asalkan selesa jerk