Sunday, December 19, 2010

namanya mengingatkanku kepada seseorang


Assalamualaikum:P:P:P:P

hellooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
awak
kamu
mereka
yang cantik,comel,hensem,kacak,bergaya!!!!!
wahwahwahwahhhhhhhhhh pujian meleret2 tuwhhhhhhh bukan nak membodek tawwww ikhlas sesangat ni haaaaaaaaaaa~~~~
:):):):):):)

nihhh sebenarnya nak khabarkan rahsia tersirat dalam hatiku.
RAHSIA tawwwwwwwww sesape yang bace tuuuu antara kamu ngan saya je tawwwwwwwwwww
(da start gediknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa katewwwwwwwwwwwwwnyaaaaaaaaa)

aku sangat adore ngan tuan blog nihhhhhh
betul tipuuuuuuuuuuuuuu oooooooooopppppssssssssssss salahhhhhhhhhh betol tak tipuuuuuuuu
:):):):):)

http://peliks.blogspot.com

menurut pandangan hati aku kan dia cantik walaupown perangai dia ni cam giler-giler ckit tapi lawak doe,first time terjah blog dia semacam shock culture jugak aku tapikan bila follow-up dia nye behlogggg memang best kedebummmmmmmmmmmmmmm!!!!!!

lepas ntah bape kali aku menjenguk behlogggg dia baru aku perasaan nama dia MARIA ELENA mengingatkan aku pada seseorang punya aku lahhh setiap kali aku ternganga aku kat behhloggg dia mengingatkan seseorang tuhhh baru arini aku teringatkan seseorang tuhhhh iaitu ustazah sekolah rendah aku namanya SHARIFAH MARIA ELENA,walaaweeehhhhh walaupown ustazah she's sooo amazing,vogue habis!!!!!!!!!!!!!!!

masa aku skula rendah kan mana ustazah aku nihhh suka bercerita doe tapi cerita zaman nabi lahh kannnn yang relate ngan silibus belajar pastu en dia suka duduk bertenggek kat meja aku eh eh eh bertenggek ke???ntahhh rrr aku tataw r cmne nak describe doe tapikan duduk camtu laaaa sebelah kaki dia tuhhh cam menahan lahhhhhh lebih kurang camtu lahh kannnn pergggghhh hebatkannnnn mne ade ustazah lain wat cmtu,pastu ustazah aku nihhh sporting habisssssssssssssss.so bila aku tgk sista MARIA ELENA dan nengok namanya nihh mesti teringat kat ustazah aku tuhhhhh:):):):):)

end for nowwwwwwwww!!!
:):):):)




6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

pelanduk 2 serupa..

(:

dira aziz said...

sis anis:maybe kot:):)

Cik Mieyrarif said...

nama same kerk ?

CIK CIRA said...

tp maria elena punya blog mmg best

dira aziz said...

cik mieyrarif:teheee a'haaaaaaaaaaaaaaaaaa

dira aziz said...

cik cira:kan kan kannnnnnnnnnnnnnnnnnn